Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.07.2012 16:05

Коли вже закриють Федерацію профспілок?

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу відносно службовця одного з підприємств Федерації профспілок України за одержання неправомірної вигоди у сумі $ 305 тис. від підприємця.

Прокуратурою міста Києва за матеріалами ГУБОЗ МВС України порушено кримінальну справу відносно службовця одного з підприємств Федерації профспілок України за одержання неправомірної вигоди у сумі $ 305 тис. від підприємця. За таку «винагороду» посадовець зобов’язувався вирішити питання щодо укладання договору оренди нерухомого майна та частини земельної ділянки території автобази, яка належить приватному акціонерному товариству «Укрпрофтур», що входить до сфери управління Федерації профспілок України і знаходиться в Києві... Наразі вказаного службовця затримано. У справі проводяться першочергові слідчі дії. Виходить що в Федерації профспілок, замість того, аби більш ефективніше вирішувати нагальні питання трудящих, захищати їх права ті інтереси, вона стає «кузницею» корупціонерів та взяточників та продовжує просто паразитувати на профспілковій ниві. Як ми знаємо, раніше було арештовано заступника голови ФПУ пана С.Костина за отримання взятки в 50 тисяч доларів, відбував арешт за розкрадання профспілкових коштів колишній голова правління «Укрпрофоздоровниця» пан Колєсніков, відомо, що Генпрокуратурою України відкрито понад 140 карних справ проти посадовців Федерації щодо незаконого володіння та управління профспілковим майном. Не може вгамуватися ніяк Федерація профспілок аби черговий раз не засвітитися в злочинному середовищі. Прикро те, що така організація, з гучною назвою, як Федерація профспілок України, немає нічого спільного з профспілковою діяльністю, вона лише паразитує на профспілковій ниві, наносячи усьому профспілковому руху України непоправної шкоди. Така федерація ганьбить профспілки і не має права бути серед них. Незалежні профспілки вже неодноразово зверталися до Генеральної прокуратури України винести питання до Верховного Суду України про заборону діяльності Федерації профспілок та покласти край усім злочинним діям їх посадовців. Сподіваємося, що цього разу ГПУ не схибить і злочинна, так звана, профспілкова організація, буде закрита.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]