Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.07.2011 07:23

За олігарщину ідуть і діточок своїх ведуть!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Тисячі молодих людей, під стінами Верховної Ради, отримали, з подачі пана Тігіпко, показовий урок ОЛІГАРЩИНИ.

Політична партія Сергія Тігіпко «Сильна Україна», виходить настільки сильна, що практично перебрала на себе роль міністерства освіти з виховання молоді. Та не просто так, а за власні гроші і чималі.

Молоді люди були втянуті в політичні протистояння з опозиційно налаштованими до пенсійної реформи громадянами. Організована паном Тігіпко, так звана, підтримка Пенсійної реформи біля стін Парламенту 7 липня п.р. була не чим іншим, як спробою влади обмежити доступ чи нейтралізувати дії профспілковців та деяких політичних сил, які добровільно прийшли на мітинг проти ухвалення Пенсійної реформи.

Виходить, це було таке ноу-хау влади в мітинговій політиці, яка передбачає організацію антимітингів, направлених на усунення та пригнічення протестних дій людей.

Це такий собі новий поворот в мітинговій демократії.

Тисячі молодих людей, під стінами Верховної Ради, отримали показовий урок олігарщини.

Перед суспільством була продемонстрована  унікальна «виховна робота» серед молодого покоління. Їх вчили заробляти гроші на зневазі до суспільних процесів та наглядно показували як можна ставати олігархами.

Та щоб там було, але те що відбулося, не чим іншим, як проявом зневаги до жінок, до людей старшого покоління, не назвеш.

Виховне досягнення «Сильної України» заслуговує на внесення його до книги рекордів Гінеса.  

Адже такої акції «як погіршити життя вже сьогодні» за участі молоді, мабудь ще не було в жодній країні світу.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи