Про автора

Костянтин Рибачковський Адвокат. Керуючий партнер Адвокатської фірми "Столичний адвокат"

Професійна діяльність. Адвокат. Керуючий партнер Адвокатської фірми "Столичний адвокат".

Загальний стаж роботи – понад 20 років.

Член Спілки адвокатів України, Асоціації адвокатів України, член Кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури м. Києва.

Спеціалізація: захист у кримінальних справах, корпоративне, господарське та податкове право, ведення судових справ.

Автор низки посібників, публікацій, статей та коментарів у ділових виданнях "Бізнес", "Контракти", "Кореспондент", "Юридична практика", "Право України", "Вісті (в Україні)", "Український адвокат", "Building" тощо, доповідач на спеціалізованих юридичних семінарах, майстер-класах, юридичних тренінгах та конференціях для керівників, бухгалтерів з питань безпеки бізнесу та захисту прав підприємств, автор низки розробок у сфері правової безпеки юридичних та фізичних осіб в Україні.

Неодноразово виступав із законодавчими ініціативами у сфері юридичного захисту бізнесу, забезпечення недоторканності особистості, удосконалення кримінального процесу тощо.

Нагороди. Спілка адвокатів України нагородила дипломом за вагомий внесок у захист прав та свобод людини та громадянина, досягнення у професійній та громадській діяльності.

У 2011 році Київська міська кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури визнала найкращим керівником об'єднання, а також нагородила його відзнакою "За сприяння розвитку професії".

У 2012 році став фіналістом "Юридичної премії" у категорії "Найкращий адвокат у кримінальних справах".

2012 року увійшов до числа провідних українських фахівців у сфері кримінального права (дослідження Ukrainian Law Firms).

Освіта. Маю дві вищі освіти. Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка (юридичний факультет).

Пройшов програму підвищення кваліфікації "Управління юридичною фірмою" у Lincoln Law School of San Jose у Каліфорнії, США.

Зараз є претендентом на науковий ступінь "кандидат юридичних наук".

Контакти
E-mail: [email protected]