Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.06.2011 17:58

Долучитися до Народної інвентаризації профспілкового майна.

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Останнім часом все більше і більше карних справ відкривають органи прокуратури на місцях щодо зловживань з відчуженням профспілкового майна. Тільки нещодавно Прокуратура Крима відкрила 20 таких справ.

Останнім часом все більше і більше карних справ відкривають органи прокуратури на місцях щодо зловживань з відчуженням профспілкового майна. Тільки нещодавно Прокуратура Крима відкрила 20 таких справ. У зв’язку з тим, що ФПУ відмовлялась проводити інвентаризацію профспілкового майна, скриває від громадскості масштаби розпорошення майна, незалежні профспілки ініціюють проведення «Народної інвентаризації» майна, яке було передане державою у відання Федерації профспілок України. Ми маємо знати, яка частка з того майна, що колись було передано українським профспілкам, залишилась на сьогодні і як це майно експуатувалося весь час.

Відправною точкою такої інвентаризації є ПЕРЕЛІК майна (1), яке передане профспілкам у відання згідно постанови Ради Міністрів Української РСР № 606 від 23.04.1960 «Про передачу профспілкам санаторіїв і будинків відпочинку Міністерства охорони здоров’я УРСР» та матеріали інвентаризації майна загальносоюзних громадських організацій, проведенної Фондом державного майна України у 1997 році (№10-16-3252 від 01.04.1997) (2)

Ці матеріали порегіонно будуть розміщуватися на сайті ВКП.

Ознайомитися з першою публікацією об’єктів по Алуштинському регіоні можна ТУТ.

Кожен мешканець України може долучитися до такої інвентаризації, якщо у нього з’явиться необхідна інформація стосовно наявності чи причин відсутності того чи іншого санаторно-курортного майна.

Маючи за мету публічно звірити усі наявні майнові Переліки (1) та (2) з фактичним станом майнової власності, громадяни та спілчани України можуть внести посильну допомогу в розлідування зловживань профспілковців з ФПУ.

За ініціативи понад ста людей України, на добровільних засадах, уже створено Народну інвентаризаційну комісію (НІК).

Запрошуємо і Вас долучитися до роботи цієї Народної інвентаризаційной комісії аби допомогти нам остаточно розібратися з профспілковим майном та змусити його працювати на користь людей.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]