Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2011 15:34

Чого чекати від нової пенсійної реформи?

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Як і очікувалось, Уряд самотужки доопрацював новий проект Пенсійної реформи і вже подав його на розгляд до Парламенту. Звісно ніякого опрацювання цього нового законопроекту з соціальними партнерами не відбулося. Старі профспілки, мабудь, вже звикли до то

Як і очікувалось, Уряд самотужки доопрацював новий проект Пенсійної реформи і вже подав його на розгляд до Парламенту. Звісно ніякого опрацювання цього нового законопроекту з соціальними партнерами не відбулося.

Старі профспілки, мабудь, вже звикли до того, що їх постійно ігнорують, а чи згодне з цим громадянське суспільство покаже час.

Але як би там не було, а, напрацьований паном Тігіпко і К, урядовий законопроект «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» зареєстровано в Парламенті під №7455.

З текстом зазначенного законопроекту можна познайомитися ТУТ

 

Шановні співвітчизники!

 

Якщо у вас є зауваження чи пропозиції до законопроекту просимо їх присилати на сайт Всеукраїнського Конгресу Профспілок.

Усі ваші пропозиції будуть опрацьовано і направлено до Парламенту для розгляду і врахування.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]