Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.02.2011 14:38

Разом за гідну працю, за гідне життя!?

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Незалежні профспілки глибоко стурбовані тим, що спілчани, прості люди країни, негативно оцінюють наявний стан в профспілковому русі, висловлюють свою незгоду діям наявних профспілкових лідерів.

Незалежні профспілки глибоко стурбовані тим, що спілчани, прості люди країни, негативно оцінюють наявний стан в профспілковому русі, висловлюють свою незгоду діям наявних профспілкових лідерів.

Старі профспілки виявилися не здатними діяти рішуче та захищати права людей.

Відтак в Україні започатковано оновлення профспілок, оголошено мобілізацію активістів для його відтворення заради ефективного захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів людини праці, її гідного життя.

Так, як ми зараз живемо, так жити дал і не можна. З огляду на те, які закони пропонуються прийняти: про пенсійну реформу, про трудовий кодекс, про житловий кодекс, то права трудової людини, пенсіонерів і малозабезпечених верств населення будуть зовсім не захищеними.

Загальноукраїнськ ий профспілковий рух «За гідну працю! За гідне життя!»  отримує все більше і більше прихильників серед людей України. Розпочато створення Профспілкових Рад на місцях та формування складу Конгресменів від регіонів України. Тільки діючи разом, спільно і солідарно, ми здатні захистити свої права.

Кожен громадянин України може долучитися до цієї справи, с тати учасником Конгресу, прийняти участь у створенні його Оркомітетів на місцях, бути активним представником своєї профспілкової громади та відстоювати її права, як на місцевому, так і на Національному рівні.

Всеукраїнський Конгрес Профспілок (ВКП) – це трибуна для членів профспілок, трударів України, усіх небайдужих людей, що переймаються відстоюванням та захистом власних трудових, соціально-економічних прав та інтересів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]