Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.09.2010 21:03

Незалежні профспілки – за добровільне сплачування профвнесків!!!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

В нашій державі профспілкові внески стали додатковим податком на заробітну плату у розмірі 1%.. Ці кошти утримуються без згоди працівників, навіть в тому разі коли людина не є членом профспілки. А самі ці кошти роботодавцем, бухгалтером та їх кишеньковим п

В нашій державі профспілкові внески стали додатковим податком на заробітну плату у розмірі 1%.. Ці кошти утримуються без згоди працівників, навіть в тому разі коли людина не є членом профспілки. А самі ці кошти роботодавцем, бухгалтером та їх кишеньковим профспілковим керівником витрачаються на власний розсуд. Це неприпустимо. Треба скасувати взагалі безготівкове утримання профспілкових внесків з людей. Люди мають за власної ініціативи вирішувати плати чи ні профспілкам. Незалежні профспілки ініціюють скасування утримання в безготівковому вигляді профспілкових внесків з заробітної плати працівників і закликають людей відмовлятися платити кошти старим, недієздатним профспілкам, які попросту паразитують на робочій людині.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]