Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.05.2014 14:24

Захистити від пожеж профспілкові будівлі – це зберегти профспілки

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Профспілкові будівлі горять, а з ними зникають і докази корупційної причетності профспілкових босів.

Профспілкові будівлі горять, а з ними зникають і докази корупційної причетності профспілкових босів.


Антикорупційний Національний Профспілковий Комітет вже зініціював розслідування корупційних схем, які діяли серед профспілкових босі в ФПУ щодо махінацій з профспілковим майном, пов’язаних з розкраданнями громадських коштів, як соціальних фондів, так і коштів самих спілчан. Це вже є предметом розгляду правоохоронних органів країни.


Наразі викинає нагальна необхідність захисту та збереження майна профспілок, як загальнольнаціонального надбання.


Це необхідно робити не стільки для їх захисту від «сепаратистів» чи «антимайданівців», а, головне, від самих профспілкових босів, які потворствують цьому, попередньо зпустошуючи профспілкову казну, знищуючи докази своєї причетності до колишніх зловживань та переймаються спробою списати всі свої злодіяння на пожежі, які там вчиняються.


Приклади спалення будівель ФПУ в Києві та Одесі тому підтвердження, де знищено багато таких доказів щодо причетності та зловживань вищих профспілкових посадовців до корупції! Це чекає і в інших місцях України.  


Зараз ми ініціюємо створення ЗАГОНІВ САМООБОРОНИ по захисту майна профспілок, їх будинків, обладнання, інших профспілкових матеріальних цінностей, які є спільною власністю членів профспілок.


Профспілки завжди були і залишаються поза політиткою. Але останні події не залишають права вибору профспілкам перед суспільством.

Ми маємо об’єднати зусилля людей і виступити єдиним фронтом в боротьбі за права людини. Лише за таких умов профспілки зможуть зберегти своє обличчя та значення. Адже на сьогодні значно впало виробнитво, економіка працює з перебоями, державні посадовці, народні депутати займаються політикою і мало хто переймається вирішенням конкретних економічних проблем розвитку суспільства. Сьогодні влада не може захистити права і свободи людей. Безробітними являються понад 15% працездатного населення, заборгованість по заробітній платі перевалила 2 млрд. грн.,тіньовий сектор економіки значно зріс.


В таких умовах лише профспілки здатні консолідувати людей, створити умови для повноцінного громадянського суспільства, об’єднати патріотично налаштованих людей та зберегти мир в країні.


Створення загонів самооборони на місцях – це лише початок боротьби за власні права!!!


Очиститися від корумповапних профбосів - ось головне завдання людей!


Закликаємо людей до оновлення профспілок, створення нових, незалежних, віданних справі трудової людини, потужних, міцних та надійних партнерів люде по ефективному захисту прав та інтересів людей!!!


Геть профспілкових корупціонерів! 

Оновити профспілковий рух - це оздоровити суспільство.

Ми маємо стати сильними!!  Починаємо діяти самі!!!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]