Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.08.2022 14:47

РСНПЗД! Або Де наша Дерусифікація?

Колишній заступник голови АРМА, адвокат

Якими мають бути пріоритети держави та АРМА під час війни.

Війна – не тема для скромності, так що тепер без прикрас про АРМА і санкційну політику України. 

Що з нею не так? – вона провалена! На шостому місяці війни жоден російський актив не націоналізований, ба більше – навіть не переданий в управління українським управителям. Звіти правоохоронців про передачу в АРМА активів на мільярди – порожні слова, адже АРМА жодному з цих активів не дала ради і вони продовжують генерувати дохід для своїх бенефіціарів з рф. Може саме цьому російський бізнес почувається в Україні безпечніше ніж в Європі та США

Ким провалена? – людьми, які війни не бачили, від війни тікають і роблять вигляд, що війни немає. Єдина війна пристосуванців – це війна за посади і надбавки. Єдине чим вони ризикують – це зменшенням зп і службовими розслідуваннями. Підозра таким людям страшніша за відрядження в Бахмут. 

З 24.02 Війна – це основа всієї державної політики на роки! І у війні з активами русні і колаборантів українці повинні показувати світу свою першість так само, як це робить ЗСУ на фронті. 

Судячи зі співбесід з кандидатами на голову АРМА у більшості кандидатів і членів комісії немає війни, у АРМА зараз також. Але війна щодня забирає наші життя, нашу землю і наш достаток, і це не можна ігнорувати, адже ігонорування війни - шлях до поразки. 

Знати свого ворога і діяти швидко - запорука перемоги. Наш ворог - активи російського походження та колаборантів! 

Vestigare, Invadere, Salvare (виявити, захопити, зберегти) – гасла, які АРМА не виправдала! 

Як щодня на сайті УП публікується кількість вбитих ворогів та знищеноі техніки, так само щодня на сайті АРМА має публікуватися інформація про нові активи, нові договори і нові надходження до бюджету від управління. 

АРМА може бути інструментом часткового відновлення справедливості та економіки України. Але для цього нова ідея повинна бути озвучена не на конкурсі, а на четвертому поверсі на Банковій, доведена до виконавців та поставлена на контроль. Ця ідея - Дерусифікація і Деолігархізація української економіки! В Україні не повинно лишитись жодного живого російського солдата та жодного діючого російського бізнесу. 

РСНПЗД - ось актуальний лозунг АРМА на період війни і довгий час після неї, замість епатажного Vestigare, Invadere, Salvare. 

Хто повинен бути Головою АРМА, який має побороти російську гідру? Героєм Марвела чи кабінетним пристосуванцем, який намагатиметься догодити всім, хто б його про що не попросив? Візіонером та ідеологом нової політики чи статистом? Членам комісії варто задуматись і над цими питаннями! 

Даремні жертви – найбільший злочин влади на війні!

Чи не будуть наші жертви даремними якщо ми нічого не змінимо всередині країни попри ту ціну, яку ми щодня платимо кров’ю?

Чи не є злочином зволікання з дерусифікацією та сподівання лише на допомогу союзників?

Кого виставлять винним за цю злочинну бездіяльність згодом?

Чи матимуть люди, що проливали кров, моральне право задавати ці питання винним? А притягати до відповідальності?

Якщо вітер змін не надує в державницькі кабінети здорових ідей та відчуття необхідності активніше включатись в нашу війну, то людям в цих кабінетах варто подумати, чим займуться хлопці, які колись повернуться з нуля додому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]