Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.10.2009 10:29

ВЫБОРЫ ПОД ЗНАКОМ БЛАГОДАТИ

Доцент, кандидат технічних наук

Пожалуй, за дело взялись религии, знающие все наперед...

Более года назад, когда спикером был еще А.Яценюк (19.09.2008) автором был опубликован прогноз (http//experts.in.ua/baza/prognoz/index.php?ELEMENT_ID=30852) такого содержания:

" Хто буде наступним?

Дуже цикаве запитання – хто буде наступним Президентом?

Одразу виникають призвіща трьох претендентів: В.А.Ющенко, Ю.В.Тимошенко, В.Ф.Янукович. Засоби масової інформації запевнюють нас, що боротьба за цей піст відбудеться саме між цими фігурантами.

Подивимось правді в очі. Що відбувається?

Пан Балога не виглядає людиною нерозумною, не від світу цього. Тоді чому він весь час «підставляє» сюзерена? Можна навести багато прикладів, коли секретаріат від імені діючого Президента підривав його авторитет. Що? Всі там дурні такі в секретаріаті? Не думаю. Тоді для кого, на якого «сюзерена» працює секретаріат?

Згадаємо недалеке минуле. Сварка між Президентом і Прем’єром щодо поведінки Міністра закордонних справ. Президент видкликав діючого и запропонував наступного. Верховна Рада забалотувала кандидатуру Президента. Чія кандидатура влаштувала всіх? Людина тоді, мабуть, і не знала, чому у класичній дипломатії використовується переважно французька мова, але молода, талановита, що ж, що не фахівець. Загартуємось у боротьбі!

Другий випадок. Вже не так давно. Обрання Лидера Верховної Ради. Чія кандидатура всіх влаштувала? Правильно здогадались.  Людина молода, талановита, що ж, що не фахівець. Навіть заблокували обрання заступників, щоб зірка сяяла і набувала швидше рейтінг.

До речі, хто є самим кращим консенсусотворцем? Хто краще інших знає, як залагодити відносини між Президентом і Прем’єром? Хто володіє багатьма рецептами і у газовій проблемі, і в інфляції, і у відносинах з Росією? Правильно. Саме на нього працює зараз секретаріат Президента, щоб там В.А. не вважав.

Здається, що в БЮТ і ПР в решті решт зрозуміли тонку гру пана Балогі. Тому й активізувалась політично-піарна діяльність нашого Претендента. Жодного дня не проходить без його прогнозів, тверджень, висловлювань.

От, я й хочу запитати БЮТ і ПР: чи не пізно ви зрозуміли, з якого боку слід чекати загрозу?

Чи не буде знову відома кандидатура найбільш прийнятною і для посади Президента?

Якщо пройдуть дострокові вибори за прогнозом Комітету виборців, так и станеться ось побачите.

На краще чи на гірше? Взнаємо…

Сталіна обрали, оскільки він був найбільш слабким серед верхівки більшовиків. Брежнева у 1964 році обрали, як найбільш слабкого и слухняного члена Президії ЦК КПСС.

Але Сталін володарював 29 років, Брежнєв – 18 років, наша кандидатура набагато молодша і найбільш «підходяща»."

 

Похоже, прогноз сбывается. Это стало особенно ясно после того, как паломничество премьер-министра по иерархам и святым местам осенило ее такой благодатью, что как бы ангелы ей сообщили, что Янукович - это же настоящий Соловей-разбойник (по Высоцкому). А то мы раньше этого ж не знали.

 

Да, многие благодати нисходят на наших харизмонесущих вождей и вождиц. Три религии задействованы. Которые из двух объединятся? Боюсь, православие снова в проигрыше. Никакая благодать не спасет от фарисеев!

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]