Про автора

Олександр Воронцов Практикуючий адвокат та експерт у сферах криптовалют, блокчейну, ІТ, торгівлі та азартних ігор

Професійна діяльність. Спеціалізуюсь на захисті інтересів клієнтів у правовідносинах з органами державної влади, вирішенні адміністративних, податкових та господарських спорів у судовому порядку.

Сфера професійної діяльності. Криптовалюта та блокчейн: Юридичне консультування щодо регулювання криптовалют, розробки контрактів на основі блокчейну, та правові питання, пов'язані з децентралізованими фінансовими технологіями.

ІТ та новітні технології: Правова підтримка стартапів, захист інтелектуальної власності, регуляція онлайн-платформ, та супроводження ІТ-проектів.

Судова практика та вирішення спорів: Захист інтересів клієнтів у правовідносинах з органами державної влади, вирішенні адміністративних, податкових та господарських спорів у судовому порядку.

Торгівля та форекс: Консультування з питань валютного регулювання, торгівлі цінними паперами, та ризик-менеджменту у фінансовому секторі.

Оподаткування та азартні ігри: Податкове планування, консультування щодо грального бізнесу, розробка оптимальних податкових стратегій.

Освіта. Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціаліст в області фінансів і кредиту.

Контакти
E-mail: [email protected]