Про автора

Олександр Ваховський Український бізнесмен, експерт фінансової та страхової галузі

Професійна діяльність. Український бізнесмен, експерт фінансової та страхової галузі, серійний підприємець та інвестор. 

З 2006 року працював у фінансовому секторі, з 2007 року на керівних посадах.

З 2018 року розпочав свою діяльність як засновник бізнесу, став співзасновником ТОВ "Смарт Делівері", яке займається логістикою фінансових продуктів, аутсорсингом дистрибуції продуктів банківських установ, страхових та фінансових компаній, кредитних спілок та посередників фінансового ринку. У цей же період операційно та консультаційно розвивав та підтримував ряд бізнес-проєктів у сфері освіти, телематичних технологій та технологічних інновацій у фінансовому секторі. Водночас почав співпрацювати як інвестор з європейськими та українськими технологічними стартапами.

Наприкінці 2020 року вийшов з компанії "Смарт Делівері" в результаті угоди поглинання національним логістичним оператором, а з початку 2021 року став директором у технологічному стартапі DronEx Technologies, який займається розробкою дронів та послугами доставки за допомогою цих дронів. 

Громадська діяльність. У 2004 працював у системі представництва ОБСЄ в Україні під час президентських виборів 2004 року та допомагав збирати, систематизувати й опубліковувати факти порушень виборчого законодавства під час кампанії. У 2017 році став членом Аграрної партії України, а у 2019-2020 роках був членом Політичної Ради партії.

Освіта. Закінчив КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальностями: "Математика""Економічна кібернетика", "Право". Також пройшов навчання в Сінгапурській школі державного управління та є членом спільноти випускників Київської школи державного управління ім. С.Нижного.  

 

Контакти
E-mail: [email protected]