Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.04.2011 19:47

Космоса відправили у космос

Прессекретар ВГО "КУПР"

До 50-ї річниці першого польоту людини у відкритий космос активісти Всеукраїнської громадської організації «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» провели під Київрадою символічну акцію.

Як відомо, одним з основних напрямків діяльності організації є боротьба з земельним дерибаном у столиці, прикметною рисою діяльності «молодої команди» Леоніда Черновецького (в народі – Льоня Космос). ВГО «КУПР» вже понад шість років допомагає киянам відстоювати зелені зони, дитячі майданчики, архітектурні пам’ятки.

КУПР виступив одним з організаторів зборів членів територіальної громади Києва, які відбулися 31 жовтня 2010 року в Українському домі. Учасники зборів висловили недовіру столичній владі та утворили ініціативну групу для збору підписів щодо проведення референдуму з дострокового припинення повноважень Київської міської ради та Київського міського голови Л. Черновецького. Декілька місяців пішло на впорядкування необхідних для реєстрації ініціативної групи документів, постійно переносилася дата їх подання до Київради. Адже найменша неточність у документації зведе нанівець зусилля киян.

Однією з дат подачі документів оголошувалося 12 квітня. Хоча сьогодні цього знову не вдалося зробити, ВГО «КУПР» все ж нагадала київським мерові та депутатам про свої наміри. О 12 годині активісти організації принесли до стін будівлі Київради макет ракети і перед телекамерами журналістів запустили його в небо.

Запуском літального апарату організатори акції намагалися сказати, що космічним прибульцям не місце на Хрещатику, 36, адже справжні представники інтересів киян мають дбати про них, а не про свої гаманці, розбазарюючи київську землю та спотворюючи неповторні ландшафти нашого міста. Пора повернути Космоса і його свиту на батьківщину. І хоча сьогодні ракета злетіла порожньою, прибульцям недовго залишилося господарювати на нашій землі.

 

P. S. Одного із заступників голови правління ВГО «КУПР» Олександра Місюру, який 30 днів голодував під стінами Адміністрації Президента, вимагаючи відставки міністра внутрішніх справ А.Могильоваі закриття кримінальних справ проти учасників податкового Майдану, сьогодні забрала швидка з гіпертонічним кризом. Це сталося, коли правоохоронці здійснювали зачистку Банкової від протестувальників, готуючи її до приїзду прем’єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна. Коли Місюра відмовився йти з Банкової, пояснивши міліціянтам, що їхні дії незаконні, вони застосували проти виснаженого чоловіка фізичну силу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]