Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.09.2015 14:07

В Київраді голосуватимуть за правилами!!! Нова система "РАДА-IV"

Депутат Київської міської ради VII та VIII скликань. Політичний консультант

Новий політичний сезон в Київраді стартував. І стартував доволі приємно - нова система голосування "РАДА-IV" позбавляє можливості голосувати за сусіда. Саме на сьогоднішньому засіданні відбулось її випробовування .

Новий політичний сезон в Київраді стартував. І стартував доволі приємно - нова система голосування "РАДА-IV" позбавляє можливості голосувати за сусіда. Саме на сьогоднішньому засіданні відбулось її випробовування . Київрада в цьому попереду навіть Верховної ради.

З цього моменту кнопкодавство в Київраді лишається в минулому. Інструктаж щодо нової системи дуже простий: п отрібно тримати обома руками сенсор і кнопку голосування аж до завершення самого голосування.  Дуже сподіваюсь, що це буде діяти і результати не змусять на себе очікувати. Головне, аби «дотепники» не вигадали шляхи, як обманути цю систему.

Також, на персональному моніторі, встановленому на кожному депутатському місці, можна буде побачити інформацію про порядок денний, рішення і інші деталі засідань.

Система "РАДА-IV" -  ц е надважливий крок в роботі ради , а відповідно, всієї столиці .

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]