Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.03.2016 21:26

Фініта ля комедіа

Заступник голови партії, член Політради партії "Сила і Честь"

Операція "Вілкула на царство" успішно закінчена. Спочатку бездарно (чи безплатно?) віддали перемогу.

Що ж "фініта ля комедіа".

Операція "Вілкула на царство" успішно закінчена. Спочатку бездарно ( чи безплатно?) віддали перемогу в другому турі на осінніх виборах мера Кривого Рогу. Потім людину, яка фактично перемогла, тихенько замінюють на Константина-Семена Грішина-Семенченка. Згодом, для тих хто ще сумнівався в своєму виборі, робиться декілька гучних заяв про перемогу Вілкула в першому турі та анонсуються протести (як же без цього), і, вуаля! Результат не забарився. Місцеві чиновники, розуміючи що ніхто, з так званих "демократичних сил" за перемогу боротись не збирається, слухняно зробили звичну справу. Це ж не попередні вибори. На цих вже можна не боятись.

 Ай да САМОПОМІЧ! Майстри, нічого не скажеш. Шкода лише часу тих людей, які повірили "новим обличчям", та прийшли на виборчі дільниці. Їх вкотре кинули. На цей раз, з особливим цинізмом. Що ж. Вмикаємо телевізори, зручніше вмощуємось на дивані. Починається шоу "тримайте мене троє". В головній ролі - Семен Грішин. Технічне, фінансове, медійне забезпечення - САМОПОМІЧ. Приємного перегляду! Олександр.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]