Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.12.2013 13:46

Продовжуймо активну й згуртовану боротьбу!

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Революція почалась. Шлях до її перемоги буде не простим, а подекуди й суперечливим. Але план і спільна воля до його реалізації є! Ранок 1 грудня став нашою незаперечною тактичною перемогою. Мільйон вільних українців вийшли на вулиці показати свою волю. Ре

Революція почалась. Шлях до її перемоги буде не простим, а подекуди й суперечливим. Але план і спільна воля до його реалізації є!

Ранок 1 грудня став нашою незаперечною тактичною перемогою. Мільйон вільних українців вийшли на вулиці показати свою волю. Революція вже почалася, її не спинити. Це незабутня, історична подія, від якої я досі перебуваю в щирому захваті. Інакше й не могло бути в чергову річницю історичного Акту проголошення незалежності 1991 року.

Водночас, не забуваймо, що маємо справу з безсовісним ворогом. Побивши у суботу зранку дітей, в неділю на Банковій під спрямовані удари провокаторів з натовпу влада підло підставила молодих солдатів із Внутрішніх Військ. Проте ані ця провокація, ані кривавий «похід» «Беркуту» по Банковій не повинні нас вразити чи зупинити.

Ці ганебні, нічим не виправдані звірства перед телекамерами – агонія режиму, а не хитрий план. Ми побачили власні помилки і втрати. Ми змужніли й зрозуміли, що перемогу ніхто не подарує. З нами Бог, з ними страх. В нас попереду нове, справжнє життя. В них лише морок. Не дивно, що вони упираються й вириваються по дорозі туди. Будемо мудріші й наполегливіші – і переможемо.

Нині головна небезпека не «Беркути» й провокатори, а власні зневіра й взаємна недовіра. Маємо тісніше об’єднатися й більше працювати для реалізації плану революції. Він, насправді, простий:

1.      Захищаємо Майдан у Києві (також – в тих містах, де наша перемога вже незаперечна). Тут наша свята земля, де ми вже серйозно перемагали двічі, в 1991-му й 2004-му. Днями тут пролилась кров наших дітей.

2.      Підтримуємо рішення опозиційних лідерів масовими, скоординованими ненасильницькими акціями. Якщо нас буде багато скрізь, нас не насміляться спинити. Нас побачить увесь світ.

3.      Невпинно гуртуємося, мобілізуємося й навчаємося в кращих традиціях європейського активізму й самоврядування. Потрібні постійна взаємодопомога й обмін інформацією. Потрібні мобільні, мотивовані й підготовлені волонтерські структури. Якщо режим втратить залишки глузду й не капітулює по-конституційному – використаємо ці структури для масового наступу й остаточної перемоги. Без кулеметів і мішків з готівкою.

План перемоги простий, але над його реалізацією треба потрудитися. Координуйтеся зі штабом національного порятунку, але сподівайтеся лише на себе й тих, хто поруч. Просіть хороші ідеї й ресурси в усіх, але не чекайте їх, склавши руки. Ми європейці й будуємо своє життя власноруч.

Я повідомлятиму в соцмережах про питання, які координую особисто, і канали зв’язку з вами. Насамперед, займатимусь усім, що стосується активістів зі Стрийщини й Жидачівщини. Стежте за оновленнями, і пам’ятайте: все залежить від нас. Весь світ, всі уряди чекають одного – чіткого виявлення нашої Волі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]