Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.12.2017 12:08

Що ви замовили цього року Святому Миколаю?

Маркетинг-консультант, автор проєкту "Здорове харчування для дітей"

Продовжую займатися проектом «Здорове харчування для дітей». Згадала, що зовсім скоро день Св. Миколая. В одній з легенд про цього святого згадується, що він приносив трьом сестрам яблука (за деякими версіями – золоті яблука). Зазирніть в мішок Миколая на


Продовжую займатися проектом «Здорове харчування для дітей». Згадала, що зовсім скоро день Св. Миколая. В одній з легенд про цього святого згадується, що він приносив трьом сестрам яблука (за деякими версіями – золоті яблука). Зазирніть в мішок Миколая на старих листівках – там ви побачите яблука та горіхи. В наш час цей день перетворився на свято представників кондитерської галузі.

Не знаю, чи Святий Миколай читає Liga.net, але спробую до нього тут звернутися:)

Дорогий Святий Миколаю,

моє прохання до тебе таке. Коли будеш обирати подарунки нашим діткам по всьому світу, то, будь ласка, нехай це будуть здорові подарунки!

Наприклад:
- якщо солодощі, то не дуже шкідливі - мармелад, зефір, пастила та ін., хоча б без кондитерських жирів. Або натуральні цукерки з горіхами, насінням, сухофруктами.

- якщо все ж таки дуже хочеться подарувати цукерки, то подаруй не 13 кг (як розігрує якесь радіо), а маленьку, красиву коробочку якихось незвичних, класних смаків. 

- спробуй замінити цукерки фруктами - це чудовий час спробувати якісь незвичні смаки - справжній великий ананас, манго, міні-бананчики та ін. 

- а ще, як варіант, можеш подарувати не готовий тортик, а рецепт і набір продуктів, з якого вся родина разом зможе приготувати щось смачненьке (шарлотку, чізкейк, тірамісу і т.д).

- а може взагалі відійти від солодкої теми? Мої діти, наприклад, дуже люблять читати, малювати, майструвати. Може, краще подарувати їм красиву книжку з наліпками або маленький конструктор?

У будь-якому випадку, я впевнена, що наші дітки будуть вдячні за будь-який подарунок від тебе! Дуже-дуже дякую!:)))

А які варіанти подарунків ви б запропонували?

P.S. Приєднатися або слідкувати за розвитком проекту можна у Facebook за хештегом #здоровехарчуваннядлядітей або на моїй FB-сторінці


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]