Про автора

Ольга Гулая Фасилітаторка трансформації бізнесу, тренерка з технологій залучення, Human Leadership Ambassador

Професійна діяльність. Фасилітаторка трансформації бізнесу, тренерка з технологій залучення, Human Leadership Ambassador.

• Сертифікована "MASTER TOP-facilitator", сертифікована "інструктор-фасилітатор" з Focused Conversation Method.

• 17+ років досвід роботи у бізнесі, керуванні та розбудови команд.

• 15 років досвіду бізнес-тренерки та фасилітаторки.

Мої досвід та знання допомагають формувати стратегічні плани, вибудовувати команди й процеси компаніям у сфері фінансів та банківської справи, ритейлу, гастро індустрії, IT-сфери, агробізнесу, фармацевтики, промисловості, автомобільної галузі, транспорту та зв’язку, органам влади та держструктурам, освітнім закладам, соціальним інституціям.

Моя особиста місія – сприяти розвитку бізнесу в Україні, щоб він ставав сильнішим й потужнішим. За допомогою моїх знань, енергії, вмінь та досвіду.

Якщо ж просто – я допомагаю організаціям і командам розвивати та реалізовувати бізнес-стратегії та залучати людей у досягнення цілей.

Фасилітую стратегічні сесії, фасилітую командні сесії та проводжу тренінги, супроводжую команди у формуванні та розвитку культури довіри й трансформаційного лідерства, навчаю інструментам залучення, а також реалізовую проєкт "ФасиЛІТАЄМО!", у якому спільнота українських фасилітаторів має простір для обміну досвідом та професійного зростання.

Громадська та публічна діяльність
• Голова правління "Національної асоціації фасилітаторів України".
• Авторка проєкту "ФасиЛІТАЄМО" для професійної спільноти українських фасилітаторів.
• PM першої та другої Онлайн Конференцій фасилітаторів "Практичні інструменти, методи та підходи".
• Співорганізаторка Першої в Україні практичної конференції "Україна моєї мрії: міжнародні практики фасилітації".
• Делегат від країн СНД на 6-му Всесвітньому форумі (Афіни).
• Керівниця media-центру ГО "Всеукраїнський суспільно-політичний союз".

Спікерка: Міжнародний business camp "Найкращі практики фасилітації"; Mental Heals Forum; Форум для керівників "Найкращі управлінські рішення"; Форум для керівників "Криза як можливість"; Міжнародна спеціалізована виставка "Baby - Експо"; Міжнародна виставка "B2B show"; конференція "Найкращі практики лідерства", HC Forum, ТРК "Київ", Семіотичні студії, "HR-land" та ін.

Фасилітаторка: членкиня міжнародної команди фасилітаторів першого в Україні Саміту Миру; IV та VI Форуми розвитку громадянського суспільства; Міжнародний форум соціального партнерства; Конференція "Децентралізація та розвиток"; Форум переселенців Криму та Сходу України; "Школа державного управління"; Стратегічні сесії малих міст України; Громадянська ініціатива #Включайся; Стратегічна сесія "Молодіжна карта змін Дніпропетровщини"; EdCamp; Платформа "Україна моєї мрії: міжнародні практики фасилітації" та інші.