Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.01.2017 11:21

Півень прокукурікав новий наступ Московії...

Новорічна ніч з протиправними масовими феєрвейками, абсолютною безпомічністю "рехформованої" поліції і злобливо московітськими передачами на всіх без винятку так званих українських телеканалах показав, яким складним буде нинішній кукурікуватий рік.

НОВОРІЧНА НІЧ ПОКАЗАЛА, ЯКИМ БУДЕ КУКУРІКУВАТИЙ РІК
Новорічна ніч наочно, зримо показала, хто фактично в Україні є господарем ситуації.


Якщо у воюючій державі, навіть у столиці, всю темну пору бісяться нелюди, запускаючи тисячі святкових феєрверків, у воюючій, підкреслю, державі, ігноруючи заборону на подібні гучні, пострільні розваги, то чи є тут бодай якась влада? Звісно, що немає. І насамперед «рехформованої» поліції, про яку запинаючись, заслинюючись на цьому слові кожного разу без утоми пи*дять з усіх трибун і Порошенко, і Аваков, і Парубій, і навіть кролик, який побитою собакою з запасної будки вигукує нові заклики і гасла, котрий розікрав, що тільки можна було, втік з держави, побоюючись розслідування, а тепер заспокоївся, позаяк не наздоганяють, знову бреше з телеканалів. 


Ніч показала, що ніякої поліції в Україні і в помину немає, хіба що над патріотами познущатись, коли прозвучить команда «фас». Столиця заповнена ідіотами, яким скучно без гульбищ. І це тоді, коли в державі пройшло понад 10 000 похоронів. Коли осиротіло десять тисяч родин. Невже їх потрібно забавляти вибухами й святковим розсвічуванням небес?


Це означає, що влада закриває очі на особливий цинізм поведінки окремих людців на наших вулицях та в громадських закладах. Що влада не виконує своїх функціональних обов’язків, самоусунулася від контролю за порядком і ладом у суспільстві, дбає лише за отриманням вищих і вищих зарплат для себе. 


Другим і вельми важливим публічним фактором безладу в державі стала новорічна ніч на наших телеканалах. Вони нічим не відрізнялися своїми програмами від скучної, гидотної раші. Ті ж рузькіє пєсні і танцИ, тільки без кокошників і їхніх суздальсько-пітерських національних сарафанів. Демонструвалася банальна московітська безмізкова голитьба. Ні української душевності, теплоти. В більшості передач без єдиного нашого рідномовного слова. Усе принципово звучало бридко по-кацапськи. Суцільний мовний совок. Туди б у центр цього рейваху ще було б поставити цих відбірних ідіотів з Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з полькою-бабочкою від головних бездар і ледарів державного контрольного органу за ефірами – Ю. Артеменка і О. Герасим’юк. 


Звичайно, що все це брутальний виклик українському суспільству. Зухвалий, організований. Насамперед проти українськомовної спільноти, яка на всі голоси заявляє про те, що почався безпардонний, нахабний, нахрапистий наступ московщини всередині держави. Утримуючи в своїх руках практично всі ЗМІ, телевізійні насамперед, московітсько-єврейське лобі, яке діє в одній упряжці як завжди, намагається показати, хто в хаті хазяїн. І достойно це продемонструвало саме нинішньої показової ночі. Практично відібравши в українців на телеефірах їхню мову, культуру. Заткнувши нам усім роти.


Це насамперед смачний плювок у бік українських сил, якщо такі ще є, у Верховній Раді. 


Якраз два провали влади, на які я вказав вище, є доказом того, що парламент нині є – абсолютний нуль. Хоча відповідно до Конституції саме він начебто вважається головною, рушійною, керуючою, спрямовуючою силою суспільства. Він давно вже повинен був позбутися цього дивного міністра внутрішніх справ, який створив у державі ситуацію повного хаосу і відсутності контролю за правоохоронною системою. Парламент мав би вже давно заслухати через бездіяльність Нацраду з телебачення і радіомовлення саме з мовної проблеми. Парламент вже давно мав би встановити мовну градацію в ефірах і друкованих виданнях, скасувавши злочинну двомовність, яка насправді є демонстративною окупаційною одномовністю. Саме через усе це, якщо хочете, не закінчується війна, тому до домівок українців везуть і везуть гроби з Донбасу. 


Відтак, 2017-ий має стати роком зламу хребта януковичо-порошенківського корупційного синдикату, який відновився після Майдану, котрий і далі успішно керується з Москви, звідти підживлюється морально, естетично, ідейно. Хочете побачити як саме – подивіться записи програм новорічної ночі на українських телеканал. Тому найголовніше нині завдання – якнайшвидше провести парламентські вибори на українських, підкреслюю, територіях, не допустивши до участі в них різного роду сепаратистів, колабораціоністів. Прийнявши щодо цього чіткий і конкретний фільтраційний закон, як у воюючій державі. 


Нарешті мають вийти з кущів, на повен голос заявити про себе українські патріотичні сили. Та ж таки партія «Свобода». Ну, що таке скажіть, пройтися з факелами 1 січня, у день народження С. Бандери, у столиці, ще в кількох містах і населених пунктах, щось там погорланити, і сховатися на рік у схронах? Це демонстрація чого – сили чи немочі? Напевне, що другого, на жаль.


Я розумію, якби та ж таки «Свобода» напередодні нового року заявила, що оскільки, приміром, у столиці немає належної української влади, немає поліції, яка після буцімто фейкового реформування її дуетом Авакова-Яценюка, у результаті чого з показушної вона перетворилася у геть бездіяльну, а тому не може належно протидіяти хуліганам, ВО взяло на добу контроль у місті за ситуацією з дотримання законності і порядку силами своїх активістів. Аби публічно доказати всім, що можна і треба виконувати закон воюючої держави про заборону гульбищ з вибухами й пострілами у новорічну ніч, а подібне, переконаний, свободівцям-патріотам абсолютно під силу. Тим паче тоді, коли в Києві є виборчі округи нардепів від «Свободи». Ось тоді б ця партія не балансувала під час опитування і голосувань на рівні «пройде/не пройде» на виборах до ВР. Адже для нарощування українізації суспільства така сила в державних структурах, як повітря потрібна народу. І тоді б українці вірили в те, що є в державі сила, готова очолити суспільних рух за очищення держави від московщини, від скверни рашомовності. Поки що ж, «Свобода» почиває разом з усіма, спостерігаючи, як лише окремі активісти виступають проти змосковщення держави. Чого спите, хлопці?


Чому б не "Свободі" очолити громадський моніторинг українських телеканалів, адже у неї в парламенті фактично пів фракції нардепів. Хіба не можна поставити цією силою перед владою питання про позбавлення ліцензії на мовлення запеклих ЗМІ-москофілів, таких, як телеканал "Інтер", який з викликом, злобно позиціонує себе антиукраїнською медіа-одиницею, як телеканал 112.ua, котрий 2016 року вдвоє наростив свої російськомовні потужності. Українська спільнота, думаю, активно б підтримала дії ВО.


Треба хотіти боротися, і не ледачкувати, тоді у нас неодмінно все вийде.

Подобається Показати більше реакцій
Коментувати
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]