Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Злетіти в небо, щоб успокоїтись на морському дні.

У БРЕХНІ КОРОТКИЙ ВІК 
 
Не карайте себе, панове, за те, що не можете віднайти правильну тональність в оцінці подій довкруги аварії в акваторії Сочі. Начебто загинули безневинні люди без зброї. Все далеко не так. Там запропав військовий десант Московії. Не простий – ідеологічний. Агресивний, завойовницький, анексіоністський, експансіоністський. У стократ страшніший за звичайних військовиків. Він був двигуном нової, гібридної війни, яку у різних кінцях планети розв’язує раша. Ці люди вихваляли й мотивували на агресію, на окупацію московітських убивць. Вводили в оману весь світ брехнею про високу добропорядність, миролюбність, людяність раша-вояків.  
 
У складі пасажирів – пропагандистський, телевізійний пул військового відомства, журналісти найбільш агресивних московітських мовників, прислужників Кремля – НТВ, ОРТ, телеканалу «Звезда». Люди, які з піною на устах вихваляли анексію Криму, трубили на весь світ про справедливу агресію з повернення півострова нібито до рідної гавані. Продукували сценічні картинки про буцімто масовий вияв волі не лише росіян, але й українців, кримських татар, котрі з автономії махають ручками Україні. За цю брехню удостоєні орденів особисто з рук Путлєра. Відбірні специ дезінформації, елітні солдати гібридної війни. 
 
Ці ж ідеологічні шойгу-бійці здорово набили руку в створені постановочних картинок у нашому Донбасі, коли на їхні замовлення російсько-терористичні банди спеціально обстрілювали певні території і об’єкти, житлові маси, а ці провокатори зі схронів знімали атаки артилерії в заздалегідь визначений район, загибель ні в чому не винних людей, видаючи все це начебто за «каральні операції» ЗСУ. Це були майстри провокацій, за що мали б відповідати на рівні військових злочинців, як за масові провокації. З подібною метою вони направлялися й у Сірію на борту смертельного ТУ-154.  
 
Весь недільний день московський телеканал «Дождь» розповідає про цю аварію, і двічі на годину прокручує розповідь про те, як журналісти позначених вище телеканалів ледве не б’ються поміж собою за право злітати у вигідне відрядження в «гарячі точки». А їх, де Росія воює нині, проливає кров людей, які безневинно страждають, чимало. Одне слово, самі напросилися у небо, щоб упокоїтись на морському дні. 
 
У числі тих, кого Бог покарав за масовий обман людей – творець облудної і загарбницько-туманної пісні «Вежлівіє люді», її виконавці. Окупаційна пропагандистка лікар Глінка. Свого часу обладнавши в Києві сучасний хоспис, до небес була розхвалена за це Віктором Ющенком з високого амвону. Виявилося мало, перебралася до Москви, безпосередньо під крило правлячої партії. А далі вже були тонкощі пропагандистської ідеології. Під неї з телевізійниками «працювала» по житлових районах артилерія бойовиків. Під телекамери вона зі своїми людьми вихоплювала покалічених «свіжими обстрілами київських фашистів - ЗСУ» дітей і доставляли їх безпосередньо в літак, звідти провадили безпосередньо до Москви, Санкт-Петербурга. Авжеж ж, безпрецедентна рятувальна операція! «Доктор Ліза» могла проливати сльози над дітьми у дорозі. Все це так вигідно наповнювало смисл картинки в телеефірі, який закладався у Кремлі – росіяни великі людинолюби, дуже жалісливі і щедрі люди. Особливо ефектно все це виглядало на закордон. А найголовніше тут – «доктор Ліза», котру сам Путлєр проголосив іще й ПРАВОЗАХИСНИЦЕЮ, як стверджувала перед телекамерами, скільки не бувала на Донбасі, жодного разу не зустрічала там російських військових.  
 
Що ж, нехай тепер повторить це перед Господом Богом…
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]