Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.08.2016 00:11

Краще б їй вікна у гелікоптерах мити...

В'яне, пані, як цвіт на сонці.

Гадаю, що ми з вами, панове, добре знаємо, сто разів зустрічали в житты подібних  людей. Вони погано навчаються в школі, ставляться до всього абияк. А потім в одній ситуації начебто прозрівають і вже пробують ситуація взяти, що називається, як бика за рога. Цими днями, пригадуєте, відвідуючи свою школу, вельмишановна пані багатозначно заявила, що школу не любила. Воно ж, зрозуміло, чому, позаяк там потрібно було працювати, а трудитися над собою вона не любить. Принесла доку менти в університет «Україна», записалася на кафедру журналістики. Але в якій їй журналісти йти, коли, напевне, за все життя не прочитала мінімуму книжок, рівень знань, самі розумієте який. Що зможе написати, розповісти така людина, коли словниковий запас теж відомо який: порахуйте для цікавості кількість вживаних слів при виступі, все й відкриється. Як нині стверджують люди, сам читав про це неодноразово, спеціальність пілота здобула з третього поновлення в авіаційному навчальному закладі.
Думаю, шо до того, як її за певних обставин записали до партійного списку претендентом на папаху нардепа, вона навіть погано уявляла, що то таке член законодавчого органу. Напевне, й нині також. Це видно хоча б з тих істерик, які раз по раз влаштовує в різних публічних місцях. Їй, як видно, хочеться діяти, керувати, віддавати команди, бути в центрі уваги. Так уявляє свою роль, хоча робота парламентаря це насамперед, напевне, робота головою… А для цього, як бачимо, просто не вистачає кебети, якщо хочете, елементарної підготовки рівня середньостатистичного громадянина. Вона готувалася стати їздовим гвинтокрила, а її викинуло хвилею війни на флагманський крейсер, прямо до офіцерської кают-компанії. Парадокс. Тому пропонує себе, то на пост глави держави, то міністром оборони. А то готова стати Матір`ю Терезою під порогом головних терористів у Донецьку та Луганську. Їй, либонь, видається, що під неї весь світ тепер прогнеться. Цікаво, звідки за час ув’язнення стільки помпи приросло? Що, пройшла там якусь спецпідготовку? 
І ось уже чуємо: «У нас одні ідеали – і у Майдану, і в «антимайдану». І там, і там люди стояли за одні цінності…»
Неправда. Просто брехня в очі всім. Майдан стояв за Європу, проти зека Якуновича, який зливав Україну, наше майбутнє імперській Росії, прагнув повести нас до «тайожного союзу». Я як сьогодні пам’ятаю мітинг на Європейській площі, організований «ригіоналами», які звезли тисячі людей з Донбасу й скандували: «Путін! Путін!» Невже подібне можна було почути на Майдані?
Тому сказати, що в Майдану і Антимайдану були «одні ідеали», може сьогодні тільки тупа, обмежена людина, або ж відвертий ворог України. Бо коли погодитись на цю, вище проголошену дурницю, то далі виходить потрібно визнавати, що це НЕ рашен-федерайшен веде війну в Східному Донбасі, захопивши понад 400 км кордону України, а все є звичайним громадянським конфліктом. Подібна риторика є основоположною для пропагандистів Кремля і «Українського вибору» пана Медведчука. Тому пора запитати: пані, хто ви? Хто вам так затуманив мізки? І чи не краще було б здати всі мандати і піти нафік мити вікна в ґелікоптерах?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]