Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2015 00:00

З'ясувалося, чому США прослуховували телефони канцлера ФРН…

Право на отримання летальної зброї Україною продиктовано міжнародним принципом захисту своїх територій і громадян...

Не знаю, як вам, а мені тепер добре зрозуміло, чому США тривалий час прослуховували телефони канцлера ФРН Ангели Меркель. Все, під час нападу Росії на Україну, либонь, оголилося до непристойного. Стало зрозуміло, що фрау знаходиться в найтісніших політичних контактах із гаспадіном у Кремлі. Заледве не на побігеньках у нього. Це ще раз показали події останньої доби, коли німкеня буквально кидалася на рейки перед потягом зі зброєю, який США ось-ось готові відправити до України.
З цим, і тільки з цим пов'язаний її візит до Вашингтона. Як я зрозумів зі спільної прес-конференції лідерів США та ФРН, фрау Меркель чітко та однозначно заявила, що вона не знає, як би надалі жила, допустивши збройну ескалацію на Сході України.
Я все ніяк не можу зрозуміти, чому колишня піонервожата з НДР поняття «збройна ескалація» сприймає так однобоко. Скажімо, за той час, який вона потратила на переліт з Берліну до американського континенту, протягом  минулих вихідних, Російська федерація на терени України, за даними нашого РНБО, завела ще півтори тисячі військових і не менше трьохсот одиниць бронетехніки (!) Це що таке унікальне «розвантаження» кривавих викликів Донбасу? Чи все таки безбереге нарощування потужностей терористів, підвищення вогневих ставок для Москви у східноукраїнському конфлікті? Більше того, як стало відомо, начебто (підкреслюю, офіційного підтвердження новини не має) російська військова авіація у понеділок, 9 березня, вже нанесла бомбовий удар по позиціях Збройних сил України під Дебальцевим. 
Іншими словами, на всі подібні дії РФ фрау Меркель відверто і безпардонно закриває очі. А якщо держава, котра захищає свою територію і на виду всього світу піддається відвертій, нахабній агресії, з втратою своїх територій, громадян, і придбає для оборони нову зброю, так це вже такий німецько-французький лемент, такий ґвалт - на всю планету. Караул, ескалація конфлікту! Бачите, той, хто обороняється, вирішив захищатися, не давайте йому зброю. 
Чому? Бо тоді Росія однозначно програє. А якраз тільки безперервні каравани вантажів «200» і «300» з полів битв, на які сусідня держава вводить і вводить свої війська, можуть зупини агресора, ці смертоносні поїздки зачумлених ординців, немовби на сафарі. Фрау Меркель і мосьє Олланд переконані, стверджують – усі проблеми Україна повинна вирішувати виключно дипломатичним шляхом. Себто, озброєні до зубів московіти лізуть в вашу хату, а ви, навіть маючи зброю для захисту, повинні їх тільки умовляти… 
Що це все, як не цілеспрямоване сприяння агресору? Відчайдушне підігрування йому? Що це, як не відверте спонсорування тероризму? Як не своєрідне заохочення до кровопролиття? Що це, нарешті, як не перешкоджання нашій державі, відповідно до норм міжнародного права обороняти свою суверенну територію, згідно з правовими нормами ООН - отримувати допомогу інших країн світу в разі факту агресії? А факт такий, не забуваймо, одноголосно визнаний резолюцією ПАРЕ від 15 сіячня ц.р. 
Ні, стверджують «голуби миру» (мабуть, таки кривавого миру), ви маєте оборонятися лише словами. Мосьє Олланд до того ж малює на нашій мапі якість картинки з лініями розмежування на 50-70 кілометрів. Сміливо ділить, розкраює, як кавун, наш Донбас. Це такий, дозвольте запитати, план миру від Меркель, Олланда і Путіна? Тоді, скажіть, що ж у такому разі війна? 
Подібний план, вироблений у Кремлі чи Парижі, швидше нагадує умиротворення лідерами ЄС агресора… За рахунок територій і поступок України. Але чи погодяться з цим українці?
Отож давайте, вельмишановні «локомотивники» ЄС, не забувати, що ваші курйозні картинки - це насправді все-таки повторення пакту Молотова-Рібентропа, своєрідний таємний план поділу суверенної української території в обхід громадян України. Ось чому, думаю, американський сенатор Маккейн, після такого задуму Мерекль-Олланда-Путіна став декого з європейських лідерів відверто називати новоявленим гітлером. Щоб не було ніяких натяків –  читайте все детально тут.
Крім того, про яку ви автономію говорити, фрау і мосьє? Для кого? Для бандитів, які розтрощили частину наших земель і міст, убили тисячі ні в чому не винних українських громадян? Нарешті, яка федерація, коли Україна унітарна держава? Так записано в Конституції. Федералізація ж  в інтерпритації гаспадіна Путіна, це, вважайте, свідома руйнація України. Та й слова «автономія», «федерація» - це лексикон кремлівського шизофреника, і вони нам зовсім не підходять. Як і питання так званого замороження конфлікту. Утворення на сході України Придністров’я-2. 
Проблема сходу в Україні може вирішуватися лише одним шляхом – безумовним звільненням усіх українських територій, виведенням усіх російських військ і бронетехніки за межі українських кордонів. 
Якщо фрау Меркель чи мосьє Олланду так хочеться підіграти агресору і новоявленому фюреру з Кремля, нехай малюють піддавки Путіну на географічних картах своїх суверенних держав. Ми тоді побачимо, як вони швиденько заверещать про надточну зброю для них, про необхідність мати в своєму арсеналі четвертий рівень озброєнь, про необхідність захисту своїх кордонів з допомогою американських авіаносців. Поки що ж, усе виходить, як у тій відомій примовці: керманичі закрутяться лише тоді, коли печений індик скубне їх за м’які місця…
Могло би скластися враження, буцімто Ангела Меркель не розуміє, що ефективно протистояти ворогу можна лише при наявності необхідної зброї, позаяк вона не просто пацифіст від природи, а ще й жінка. Але чому ж тоді українців так здорово розуміє зовсім не яструб у політиці, колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт. Коли на Мюнхенській конференції з світової безпеки виступала канцлер ФРН і казала, що Вашингтон ні в якому разі не повинен виконувати заявку України на летальну зброю, досвідчений політик Олбрайт заперечно хитала головою. А потім в ексклюзивному інтерв’ю виданню Spiegel Оnline заявила: « Україна має повне право на отримання такої зброї. Тут діє право на захист! » 
Можливо, й вам тепер уже стало зрозуміло, чому США тривалий час прослуховувало телефони канцлера ФРН Ангели Меркель…

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]