Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.02.2015 21:07

Кремль дарує розгромлений Донбас як автономію для України...

Чого насправді прилітали фрау Меркель та мосьє Олланд до Києва...

Ви бува не задумувались над тим, чому і через добу після завершення візиту фрау Меркель та мосьє Олланда до пана Порошенка, так нічого і не сказано українському народу про те, яку таку «благу» вість від гаспадіна Путіна, терміново після розгрому українськими вояками московітських загарбників під Дебальцевим, привезли високі гості? Мабуть, тому, що немає чого сказати. Або навіть страшно говорити про таке. Як би люд не збурити.

Щоправда, прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, 6 лютого ц.р., поспішливо заявив, що про федералізацію України на тристоронній зустрічі в Києві не йшлося.

Думаю, що якраз навпаки, тільки про це й говорили. Про таке, до речі, пише німецьке видання Suddeutsche Zeitung. Читайте: «…план передбачає високий ступінь автономії для підконтрольних сепаратистам регіонів. За інформацією газети, в основі плану лежать Мінські угоди, але додатково пропонується провести нове розмежування з урахуванням територій в 1500 квадратних кілометрів, завойованих сепаратистами в останні місяці».

Ось побачите. Переговори в Москві закінчаться великим щастям для Києва. Путін, Меркель, Олланд подарують Україні нову федеральну автономію. Що, це вас не влаштовує, не хочете? Вас влаштовує унітарний устрій держави? Значить, буде у вас під самим боком нове Придністров'яЗавжди готове на прорив до Криму, до Одеси. На марш-кидок до Харкова і далі на Київ...  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]