Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.01.2015 22:10

Чи перейменує Ляшко Дніпропетровськ у Коломойськ?

Дивна історія з кінцем, якого ніхто передбачити не може...

Чого лишень у житті не трапляється. Ось двоє братів Романчуків із Дніпродзержинська, одразу після Нового року, за незвичайної ситуації, познайомилися з двома сепаратистами з Донбасу. Ті начебто втекли з рідних країв від війни та розрухи. Відлежалися-відіспалися на чужих харчах, потягнуло їх на подвиги. Задумали добряче нагадити в душі людям, які пригріли їхні сім’ї. Ось увечері вибралися на окраїну міста і почали ліпити з снігу… дулю. З фігою не склалося – хисту не вистачило. Тому зварганили на пригірку, щоб добре було видно всім, хто йде та їде трасою, три промовисті літери. Не ті, звичайно, що ви подумали попервах, але за змістом не менш сморідні та ненависні – ДНР.

            На фінал цієї роботи і нагодилися брати Романчуки. З оплатою за натхненну неординарну працю все склалося якнайкраще: українці-патріоти щедро нам’яли боки «скульпторам»-сепаратистам. Порозквашували носи, наставили синяків, аби мерзотники надовго запам’ятали, як потрібно віддячувати за виявлену «гостинність» навиворіт. Ще й викликали міліцію і здали негідників на місці злочину.

          Усе далі розвивалося за тим класичним сценарієм, який характерний для всієї нинішньої «правової» України. Менти, звичайно ж, взялися вигороджувати, кого б ви подумали? Зрозуміло, ж негідників сепаратистів. Підводити братів Романчуків під кримінал. І знаєте як. Підробили так документи, що вийшло, начебто молоді послідовники Церетелі з Донбасу вийшли за місто, аби виліпити там слово… «ДНІПРОПЕТРОВСЬК». Де їм, мовляв, перешкодили здійснити свій красивий творчий задум хулігани Романчуки.

Ось тільки поганці в погонах не знали, що Романчуки зробили знімки  уже завершеної роботи. Полюбуйтесь лишень, а за одне скажіть, будь ласка, чи могло тут було розміститися окрім цих трьох величезних букв іще дванадцять літер?

прек

Цю дивну історію розповів мені знаменитий Олег Ляшко. Аби надалі уникнути подібних колізій, я запропонував йому вихід із ситуації: внести до Верховної Ради законопроект, про перейменування місто Дніпропетровськ у Коломойськ. Щоб подібних колізій не виникало. Тоді менти точно уже не зможуть більше знущатися над українськими патріотам
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]