Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.01.2015 09:53

Ображений люд розбере "Інтер" по цеглині...

Філілал кремлівської ворожої пропаганди телеканал пана Льовочкіна кинув пробний камінець в український народ, і, либонь, влип по-справжньому. Нарешті. Хоча МінСтець, він же кум П. Порошенка, вже готовий все замили. Чи вдасться?

        Скільки ж вони протрималися в цьому осиному, антиукраїнському гнізді, - «Інтері», щоб «не мочити в сортирі» все наше національне, та по за ним? З минулої весни, коли стало небезпечно відверто гадити проти українського народу, до Нового року. Залягли на дно, а коли люди з Майдану подалися закривати амбразури своїми тілами на Сході України, щодня помирати під кулями московітів, ось ця притаєна рашівська пропагандистська контора і висипала на голови українців все своє лайно, яке виброджувалося в їхньому домі від минулорічного снігу.  

         Розрахунок був тут, зрозуміло, один – якщо «свідоміти» пропустять мимо вух цю злісну, ворожу українофобську кобзонопутіноманію, проморгають на ранок Нового року потужну концерт-провокацію «Інтера», значить «п’ята колона» отримує шалену пропагандистську підтримку з боку Москви. При чому не ззовні, а всередині України. Тепер її уже не зупинити. Тим паче, що «Опозиційний блок» до парламенту успішно заведено, функціонування основних корупційних каналів після революції Гідності відновлено, діяльність Генеральної прокуратури та адміністрації президента успішно заблоковано,  доставивши туди продажним ставленикам Порошенка чемодани доларів США (читайте про це в інтерв’ю  журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа), залишалося найпотужнішим телеканалом України оновити головну підривну діяльністю в інтересах Кремля. На фоні бездарної діяльності перших осіб держави, які ні відстоювати інтереси України не вміють, ні здійснювати реформ, це була б повна реанімація рейху донецький, але у новій, зрозуміло, упаковці. Але з неодмінно новим поділом України на окремі території.

         «Інтер»-кубло  заслуговує на те, щоб його у цивілізований спосіб  розорити і похоронити назавжди, як розсадник кремлівської лихоманки, напевне, страшнішої навіть за саму Еболу. Бо якщо ми запровадили люстрацію, то вона повинна стосуватися не лише громадян, а й того, що кремлівські заСланці вибудували в нашій столиці для, підкреслю, руйнації зсередини нашої державності, мови, культури. Чим вони, власне, займалися десятиліттями з контори злощасного, гадючого гнізда «Інтера» Хіба ми це забули? Хіба давно ми відправляли з Майдану колони демонстрантів, аби припинити обливати брудом демонстрантів в угоду Януковичу і його команди.

«Інтер» давно існує в Україні, як філіал московського ГРТ, «Росії-24» для атак зсередини на наш патріотизм, для нівелювання завоювань Революції Гідності, як центр ідеологічного підкорення їхньому божевільному «руському міру». Давайте не забувати, що цей телеканал фактично завжди й нині керується людьми, завезеними безпосередньо з Москви. Одне слово, ніхто не знає справжньої глибини гадячої нори..

         В Україні народ справді в стократ свідоміший влади. Керманичі завжди в хвості, тому такі ми маємо результати в усьому: анексовані Крим і частина Донбасу, економіка країни на грані дефолту, більшість населення доведено до зубожіння.

         Тим часом, на Банковій, либонь, уже намагаються спустити скандал довкола ідеологічної зради «Інтера» на санчатах. МінСтець поспішив висловитися за те, що потрібно, мовляв, ввести для ЗМІ персон нон грата, аж тоді запитувати за порушення. Начебто, в київському кублі московської кисельовщини не знали, хто такі є найвірніші поплічники путінізму, знищення України як держави – Кобзон, Газманов, Валерія, «золотий голос Росії» Басков, його кума – махровий українофоб і регіоналка Повалій. Ліпить дурного до плота…

         А Стець, не забуваймо, якраз та людина, яка в найскрутнішу для держави хвилину отримала, звісно ж, завдяки могутньому куму, портфель з чотирма мільйонами гривень фінансування в бюджеті пост головного захисника від ворожої пропаганди. Виявилося,  фактично погладив «Інтер» по голівці. Це ж, будьте певні, є й такою позиція глави держави.

         Думаю, коли влада буде притримуватися саме такої позиції, то люди рознесуть «Інтере» по цеглині. І правильно зроблять.

         Я ж до цього додам, що подібної участі заслуговують і ряд радіоголосів FM , які вже відверто громлять у своїх ефірах патріотичні настрої українців, всяко підіграють прокремлівській «п’ятій колоні». Що ж стосується різних там «Комсомольських правд» в Украине», Московких комсомольцев» в Украине», «Труда», «Известий» знову ж таки з лисячими хвостами «в Украине», то я про це писав у посту блога, озаглавленому – «Брехливі ворожі газети - під ніж!»

         За законами воєнного часу!

Інакше позбутися ворожої московської інформаційної експансії не можна. Щоправда, навряд чи можна добитися цього з відвертими боягузами, які нині є в Україні при владі.  

PS

Виправдовуючи свою відверту кремлівську пропаганду в новорічну ніч, на телеканалі «Інтер» заявляють, що це, за їхніми даними, мовляв, подобається телеглядачам. Якщо все міряти цими примітивними критеріями, то, напевне, декому до смаку переглянути і відверте порно на центральному телеканалі, але чи означає це те, що потрібно переходити до широкої і безберегої демонстрації сороміцького?

         

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]