Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.09.2014 18:42

Порошенко заморожує гнійник на місці "Новорасєї"

Стратегію гнійника на тілі України явно підказав Путлєр, Петро Олексіййович взяв під козирок. Луценко озвучив цей дивний "новий старт", де Україна з "Новоросєєю" начебто тепер будуть воювати... економічно. Як "НДР та ФРН"

Звісно, що перемир’я краще, ніж війна. Але…

Здається мені, що коли домашній телеканал №5 імені Петра Порошенка кожну годину, як про величезну перемогу свого патрона доповідає суспільству, що президенти Росії та України надзвичайно задоволені тим, як успішно виконується режим припинення вогню, то я думаю, що це все-таки святотатство. Для українців звучить, як насмішка над здоровим глуздом. Тому, що за добу так званого миру під соусом Путіна-Порошенка загинули, як мінімум, одинадцять бійців батальйону «Айдар» і ще двоє, здається, прикордонників. Їх просто розстріляли російські бандити. Це глум над пам’яттю полеглих, над сім’ями героїв, це насмішка над могилами наших патріотів.

Ще однією знаменитою вершиною "досягнень" нової влади, як на мене, стало те, що 7 вересня ц.р., радник глави держави Юрій Луценко, опублікувавши свій черговий програмний від імені влади пост блогу на Інтернет ресурсі «Українська правда» під промовистим заголовком «Новий старт»,  нервово відключивши коментарі. Пішли ви всі, мовляв... Точнісінько так, як свого часу діяв знаменитий політичний і комічний персонаж пан Азіров... 

Погодьтесь: грандіозне досягнення демократії і свободи слова! Як мовиться: за що пани демократи боролися, на те й напоролися. Порошенко і оточення вирішили, що їм нічого надалі слухати, чути народ, вони самі знають, як і куди кермувати. І блог Луценка – це новий дороговказ влади. Без  обридливої зворотньої комунікації. Як у часи комуністичного режиму: ви слухайтесь, ми вас поведемо до нових омріяних висот. 

І куди ж вони спрямовують тепер нас, де відбудеться цей «новий старт України»?

Рупор пана Порошенка Юрій Луценко заявив, що тепер ми будемо жити в мирі з "Новоросією" і змагатимемося з нею… економічно. Як НДР і ФРН. Так і написано.  Щоправда, чітко не вказано, хто чию роль буде виконувати. Кому доведеться негайно створювати, приміром, знамените ендеерівське штазі і кому знадобиться надягати штани й окуляри Еріха Хонеккера… На якому березі Сіверського Дінця і Кальміусу треба організовувати соціалістичне змагання з червоними і синіми прапорцями, під знаменами з написом «Пролетарі всіх країн, єднайтесь!»…

Явно, що це заготовка від коротуна Путлєра, котру залюбки проковтнув наш дорогий Петро Олексійович. Кремлівський маніяк, відомий, як колишній шпигун СРСР у НДР, мислить і будує світ лише по-німецьки. То він перед керівниками єврейських світових організацій став знічев’я вихваляти фашиста Гіммлера, тепер хоче на теренах України  відродити країну в якій він підглядав за німцями в шпарину від замка…

Як я розумію, в цьому ганебному спектаклі панові Луценку доручена взагалі унікальна роль - перекласти на доступну мову і розвинути вчення шпика Путлєра українському суспільству. ЮВЛ назвав його феноменально достойно - «Новий старт». Себто, відбулася переорієнтація програмного курсу.

Виходить, що з попереднього старту на Майдані наші люди бігли в напрямку оборони своїх східних і південних кордонів, бо саме звідти наступав ворог. Оскільки вони були беззбройні проти бронетехніки, різномастих «Градів», «Смерчів», «Ос» і інших смертоносних вогнепалів, то Вітчизну затуляли своїми тілами. Без малого дев’ятсот душ наших героїв злягли до могил у тих краях. І все це виходить даром. Позаяк задача Кремля щодо створення на території України постійно діючого нариву, все-таки успішно виконана. Кровеносний гнійник створено. Надалі він буде виконувати ту ж функцію, що ХАМАС в Ізраїлі або Південна Осетія в Грузії. І заморозивши конфлікт на нинішній стадії, глава держави, як я це розумію, фактично підіграв Путлєру.

При чому одноосібно. В ході келійних телефонних переговорів. Тепер зрозуміло, чому в державі, яка веде криваву війну з стосильним ворогом ось уже рівно місяць (А. Парубій звільнений зі своєї посади 7 серпня ц.р.) немає секретаря ради Національної безпеки й оборони України. Невже з сорока трьох мільйонів громадян не знайти достойного? А роль його у воюючій державі, відомо, ключова. Кажуть, що Петро Олексійвич на цю посаду дуже хоче когось з числа шоколадних менеджерів. Однак ніяк не зважиться оголосити, розуміючи реакцію суспільства. Але ж хочеться...

А поки немає секретаря, нафіга те РНБОУ, щоб ще з кимось там радитись.Он  Юра Луценко всіх їх замінить…

Іншими словами, Петро Порошенко з радником та своїм "партай геносе" Юрієм Луценком сказали: ви, українці, неправильно обороняли Україну. Ви неправильно вмирали. Навчайтеся у Хорватів. Саме так чітко й однозначно сказано, до речі, у програмному блозі «Новий старт».

Хлопці! Так у хорватів був мудрий і сміливий лідер Франьо Туджман. Він, принаймні, не ставив керівником із силового забезпечення держави мільярдера, який сколочує капітали на обдиранні державного бюджету заради фінансуванні свого приватного виробництва, а в той час, коли гинуть сотні українців ледачкувате відпочиває на яхті разом із олігархом з країни-ворога нашої держави. Про подібне читайте тут.

Франьо Туджман був вимогливою людиною. Тому хорвати перемогли. Він не влаштовував помпезних парадів, коли вороги оточували і розстрілювали батальйони його бійців. Він був жорстокий до зрадників і боягузів. І не приведи Боже з числа воєначальників. Як, приміром, генерал-лейтенант Петро Литвин, командир найважливішого сектору «Д» на Сході України, який у вирішальну хвилину бою, кинувши війська, боягузливо дременув додому. Знаючи напевне, що завдяки брату Володимиру, екс-спікеру парламенту, котрий є одним з найближчих друзів П. Порошенка, не буде притягнутий до відповідальності. Детальніше про це тут.  

Оце, Юра, і є ваш новий старт. З косяками, литвинами, ахметовими, яких ви готові цілувати в засоси, тоді, коли і через їхню бездіяльність, відверте ренегатство інтересів держави гинуть люди. Краще напиши, можна і з відключенням коментарів та зауваг читачів, чи буде посаджено за зраду Батьківщини Петра Литвина… Це вельми важливо. 

 P.S.

До речі, наскільки правдивим є говорун Петра Порошенка Юрій Луценко, можна переконатися в тому, що після публікації його програмного «Нового старту», Норвегія, Польща та Італія вже офіційно спростували твердження радника глави української держави про те, що вони начебто постачатимуть зброю до України. Як і США та Німеччина. Переконайтеся самі.

Словом, геть забрехалися побратими Путлєра. І брешуть, підкреслю, на крові людській. Чи довго терпітиме їх народ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]