Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.08.2014 09:15

Нарешті стало зрозуміло для чого сіль і вода в "гуманітарному" конвої

23 серпня - гримаса історії

   Тепер стало нарешті  зрозумілодля чого Московщині потрібно було ставити на вуха весь світ із своїм так званимгуманітарним конвоєм, 280-ма біло фарбованими КАМАЗами, в яких на кордон з українськимДонбасом доставлено переважно сіль та вода. Начебто для голодного це порятунок.Більше того, це справжнє святотатство, знущання над здоровим глуздом, вести вДонбас сіль на роздачу постраждалим від бойових дій. Адже сама РФ купляє вУкраїни саме видобуту тут кам’яну сіль. Одне лише Артемівське родовище видаєна-гора  її 2 мільйони 250 тисяч тонн нарік. А ще ж є потужні Слов’янське та Новокарфогенівське промислове виробництва. 

         Росії будь-щопотрібно було зупинити наступ АТО. Дати можливість своїм найманцям перепочити,перегрупувати сили. Ввести на допомогу обезкровленим боями терористам свіжідодаткові сили і бронетехніку, руйнівні зенітно-ракетні комплекси. За всяку ціну збити бойовий наступальний темп збройних сил України і батальйонів ополчення. Передислокація сил і засобів, відпочинок і зализуванняпоранень бандитам потрібні після таких нищівних поразок, якої вони зазнали 21-22серпня під Сніжним – читатитут.

          Ось чому лише почалося митне оформлення вантажу на кордоні,Московщина почала скликати позачергове засідання Ради Безпеки ООН з єдиноювимогою – припини бойові дії в зоні АТО, оскільки, мовляв, вона привезлапорятунок для представників «руського міра» в Донбасі - сіль і воду Підмосков’я.  

         Тим часом Путінзасилає до Києва свого агента впливу – фрау Меркель. Зверніть увагу: 23 серпнявона має зустрітися на берегах Дніпра з Петром Порошенком.

         Що таке 23серпня?

Для світової історії це гріхопамятний день, позаяк саме 23 серпня 1939 року бувпідписаний пакт Молотова-Рібентропа. Ось вам і гримаса історії. Через 75 роківнас будуть переконувати в тому, що потрібно не вельми активно обороняти своюземлю. Що належить потихенько забувати про свій  Крим.А ще мила пані Меркель має обов’язково зустрітися з представниками терористів.Потрібно ж якось виводити їх на світову сцену.  Надавати статус цим болісним виродженнямпроімперської, шовіністичної уяви – Новорасєї, ДНР, ЛНР.

Напевне ж, буде там згадано в якісьіпостасі і ім’я кума Путіна В. Медведчука. Треба, за всяку ціну кремлівськомукоротуну  потрібно прилаштувати його натеренах нового Придністров’я, яке він бажає утворити на берегах СіверськогоДонця і Кальміусу.

Одне слово,  бандити перегруповуються… Чим відповімо?

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи