Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.08.2014 09:15

Нарешті стало зрозуміло для чого сіль і вода в "гуманітарному" конвої

23 серпня - гримаса історії

   Тепер стало нарешті  зрозуміло для чого Московщині потрібно було ставити на вуха весь світ із своїм так званим гуманітарним конвоєм, 280-ма біло фарбованими КАМАЗами, в яких на кордон з українським Донбасом доставлено переважно сіль та вода. Начебто для голодного це порятунок. Більше того, це справжнє святотатство, знущання над здоровим глуздом, вести в Донбас сіль на роздачу постраждалим від бойових дій. Адже сама РФ купляє в України саме видобуту тут кам’яну сіль. Одне лише Артемівське родовище видає на-гора  її 2 мільйони 250 тисяч тонн на рік. А ще ж є потужні Слов’янське та Новокарфогенівське промислове виробництва.  

         Росії будь-що потрібно було зупинити наступ АТО. Дати можливість своїм найманцям перепочити, перегрупувати сили. Ввести на допомогу обезкровленим боями терористам свіжі додаткові сили і бронетехніку, руйнівні зенітно-ракетні комплекси. За всяку ціну збити бойовий наступальний темп збройних сил України і батальйонів ополчення.  Передислокація сил і засобів, відпочинок і зализування поранень бандитам потрібні після таких нищівних поразок, якої вони зазнали 21-22 серпня під Сніжним – читати тут .

           Ось чому лише почалося  митне оформлення вантажу на кордоні, Московщина почала скликати позачергове засідання Ради Безпеки ООН з єдиною вимогою – припини бойові дії в зоні АТО, оскільки, мовляв, вона привезла порятунок для представників «руського міра» в Донбасі - сіль і воду Підмосков’я.  

         Тим часом Путін засилає до Києва свого агента впливу – фрау Меркель. Зверніть увагу: 23 серпня вона має зустрітися на берегах Дніпра з Петром Порошенком.

         Що таке 23 серпня?

Для світової історії це гріхопам ятний день , позаяк саме 23 серпня 1939 року був підписаний пакт Молотова-Рібентропа. Ось вам і гримаса історії. Через 75 років нас будуть переконувати в тому, що потрібно не вельми активно обороняти свою землю. Що належить потихенько забувати про свій  Крим. А ще мила пані Меркель має обов’язково зустрітися з представниками терористів. Потрібно ж якось виводити їх на світову сцену.  Надавати статус цим болісним виродженням проімперської, шовіністичної уяви – Новорасєї, ДНР, ЛНР.

Напевне ж, буде там згадано в якісь іпостасі і ім’я кума Путіна В. Медведчука. Треба, за всяку ціну кремлівському коротуну  потрібно прилаштувати його на теренах нового Придністров’я, яке він бажає утворити на берегах Сіверського Донця і Кальміусу.

Одне слово,  бандити перегруповуються… Чим відповімо?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]