Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.06.2015 02:23

Необхідно здійснити повну інвентаризацію комунального майна в Києві

Ексдепутат Київської міської ради

Проблема комунальних підприємств у столиці одна з найбільш болючих в контексті бюджетного процесу та фінансово-господарської діяльності міста загалом. Існування реєстру саме по собі не вирішить усіх проблем і одним з головних завдань є не допустити того, щ

         Очевидно, що необхідно як найшвидше провести повний аудит фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міста, а також інвентаризацію майна, яке знаходиться у їх віданні. 

         15 червня 2015 року Комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Київської міської ради вивчила проект рішення "Про затвердження Комплексної міської цільової програми "Електронна столиця" на 2015-2018 роки". Серед заходів програми значиться створення спеціального реєстру, який буде містити дані про комунальне майно. 

     П роблема комунальних підприємств у столиці одна з найбільш болючих в контексті  бюджетного процесу та фінансово-господарської діяльності міста загалом. Існування реєстру саме по собі не вирішить усіх проблем і одним з головних завдань є не допустити того, щоб якесь майно до нього з тих чи інших причин не потрапило.

Станом на жовтень 2014 року в Києві працювало 402 КП200 – місто. 202 – райони. На той час 103 з них (52 – місто, 51 - райони) знаходилися на стадії припинення (реорганізації або ліквідації). Під час цих процесів, майно зазначених КП може бути «втрачене», або якщо говорити відверто – просто вкрадене за до помогою використання різного роду лазівок. Наше завдання цього не допустити. Тому необхідно здійснити інвентаризацію всього комунального майна. Я звернувся з відповідним запитом до міського голови.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]