Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.03.2015 17:32

Скільки грошей Київрада витрачає на папір?

Ексдепутат Київської міської ради

Не зважаючи на те, що столична влада обіцяла перевести процес роботи депутатів Київради з матеріалами сесій та комісій, цей процес, схоже, буксує.

Не зважаючи на те, що столична влада обіцяла перевести процес роботи депутатів Київради з матеріалами сесій та комісій, цей процес, схоже, буксує. 

Сьогодні подав депутатський запит з метою з ясувати прогрес в цьому питанні.

Враховуючи значний об єм роботи, який доводиться виконувати Київській міській раді, на кожне пленарне засідання надходить велика кількість проектів рішень.

      При цьому, кожному депутатові потрібно забезпечити можливість належного ознайомлення з порядком денним сесії та змістом проектів, які виносяться на розгляд.

          На це йде величезна кількість паперу, на якому друкуються зазначені матеріали. Кожен депутат отримує величезний том, а їх кількість закономірно множиться в 120 разів.

        Сьогодні пакет документів – папка на 500 сторінок (проекти рішень, пояснювальні записки, супровідні документи). Крім 120 примірників для депутатів, щоразу готують додаткові 10-20 пакетів для заступників голови міськадміністрації, для Кабміну, ВР. Враховуючи те, що останнім часом папір подорожчав майже вдвічі, витрати пропорційно зростають.

Отож, запросив наступну інформацію:

-     про фактичні фінансові витрати міського кошторису на папір для ознайомлення депутатів за матеріалами, що містять інформацію про питання порядку денного;

-   та об єм паперу, що був використаний протягом поточного скликання Київради;

-     про те, чи вживаються заходи із переходу на електронну систему роботи з матеріалами сесії та на якій стадії виконання вони знаходяться. 


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]