Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.10.2014 16:16

Куди пішли та підуть гроші передбачені на облаштування парку біля Кири

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Влада розказала, на що витратила і на що планує витратити гроші, передбачені на реконструкцію парку відпочинку біля озера «Кирилівське».

Влада розказала, нащо витратила і на що планує витратити гроші, передбачені на реконструкцію паркувідпочинку біля озера «Кирилівське».

 

На виконаннярозпорядження КМДА від 12.04.2014 №61 «Про реконструкцію парків і скверів м. Києва»у 2013 році було розпочато розробку робочого проекту «Реконструкція паркувідпочинку біля озера «Кирилівське» в Оболонському районі м. Києва. Вартістьпроектно-вишукувальних робіт визначена у сумі 485,00 тис. грн.

 

У зв’язку з обмеженістюкоштів фактично було розроблено перед проектні пропозиції на суму 49,3 тис. грн.,а також виконана топозйомка в масштабі 1:500 на суму 122,00 тис. грн.. тарозроблено генплан парку.

 

Генпланомпередбачено влаштування на території парку паркових доріжок, спортивнихмайданчиків, озеленення, квіткового оформлення, встановлення паркових лав таурн, зовнішнього освітлення, влаштування вхідної групи з вул. Малиновського, атакож очисні споруди для очистки стічних вод перед випуском у водойму.

 

Продовженнярозробки вказаного проекту пропонується для включення до проекту Програмиекономічного і соціального розвитку міста Києва на 2015 рік.

 

Слава Богу, щонепорозуміння з розташуванням торгових точок у зазначеному парку вже в минуломуі тепер очевидно, що навіть у цей важкий час, влада уважно поставилася до вимоггромадськості – перспектива, що ідея, за яку ми боролися буде реалізована, стаєвсе очевиднішою. Але я вважаю, що цих обіцянок не достатньо і звертаюся до бюджетноїкомісії Київради з проханням включити необхідні для розробки проекту гроші доПрограми соціального та економічного розвитку, щоб обіцянки одного чиновника небули перекреслені іншими рішеннями.

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи