Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.10.2014 16:16

Куди пішли та підуть гроші передбачені на облаштування парку біля Кири

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Влада розказала, на що витратила і на що планує витратити гроші, передбачені на реконструкцію парку відпочинку біля озера «Кирилівське».

Влада розказала, на що витратила і на що планує витратити гроші, передбачені на реконструкцію парку відпочинку біля озера «Кирилівське».

 

На виконання розпорядження КМДА від 12.04.2014 №61 «Про реконструкцію парків і скверів м. Києва» у 2013 році було розпочато розробку робочого проекту «Реконструкція парку відпочинку біля озера «Кирилівське» в Оболонському районі м. Києва. Вартість проектно-вишукувальних робіт визначена у сумі 485,00 тис. грн.

 

У зв’язку з обмеженістю коштів фактично було розроблено перед проектні пропозиції на суму 49,3 тис. грн., а також виконана топозйомка в масштабі 1:500 на суму 122,00 тис. грн.. та розроблено генплан парку.

 

Генпланом передбачено влаштування на території парку паркових доріжок, спортивних майданчиків, озеленення, квіткового оформлення, встановлення паркових лав та урн, зовнішнього освітлення, влаштування вхідної групи з вул. Малиновського, а також очисні споруди для очистки стічних вод перед випуском у водойму.

 

Продовження розробки вказаного проекту пропонується для включення до проекту Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2015 рік.

 

Слава Богу, що непорозуміння з розташуванням торгових точок у зазначеному парку вже в минулому і тепер очевидно, що навіть у цей важкий час, влада уважно поставилася до вимог громадськості – перспектива, що ідея, за яку ми боролися буде реалізована, стає все очевиднішою. Але я вважаю, що цих обіцянок не достатньо і звертаюся до бюджетної комісії Київради з проханням включити необхідні для розробки проекту гроші до Програми соціального та економічного розвитку, щоб обіцянки одного чиновника не були перекреслені іншими рішеннями.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]