Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.08.2014 13:58

На прохання жителів Краматорська підготували проект Постанови про приз

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Я та Андрієвський зареєстрували проект Постанови №4491а Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Краматорської міської ради та Краматорського міського голови».

Я та Андрієвський зареєстрували проект Постанови №4491а Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Краматорської міської ради та Краматорського міського голови».

До нас, як до народних депутатів України, надходять чисельні звернення

мешканців міста Краматорська, які вкрай обурені діями місцевих депутатів та міського голови.

 

Чашу терпіння мешканців переповнило рішення місцевої влади щодо виділення коштів у сумі 400 тис. грн. на відновлення пам’ятника Леніну. В часи, к оли вся Україна збирає гроші на відбудову зруйнованих міст, в тому числі й Краматорська, дивно виглядає бажання місцевої влади виділити таку суму коштів саме на пам’ятник Леніна. У зв’язку з вищезазначеним та чисельними зверненнями мешканців міста Краматорська вважаємо за необхідне провести відповідні вибори якнайшвидше.

Проектом Постанови пропонується призначити позачергові вибори депутатів

Краматорської міської ради та Краматорського міського голови на першу неділю після завершення строку шістдесяти днів з дня опублікування даної Постанови.

 

Як заявив мій колега, один з ініціаторів, зазначеного проекту Д.Андрієвський, Краматорська міська рада з моменту обрання депутатів допустила суттєві прорахунки у своїй діяльності, що призвело до виникнення загрози територіальної цілісності держави Україна, збройних конфліктів, жертв серед мирного населення, співробітників правоохоронних органів та військовослужбовців та суттєвих непередбачуваних витрат державного та місцевих бюджетів. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]