Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.08.2014 13:58

На прохання жителів Краматорська підготували проект Постанови про приз

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Я та Андрієвський зареєстрували проект Постанови №4491а Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Краматорської міської ради та Краматорського міського голови».

Я та Андрієвський зареєстрували проект Постанови №4491аВерховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Краматорської міської ради та Краматорського міського голови».

До нас, як до народних депутатів України, надходять чисельні звернення

мешканців міста Краматорська, які вкрай обурені діями місцевих депутатів таміського голови.

 

Чашу терпіння мешканців переповнилорішення місцевої влади щодо виділення коштів у сумі 400 тис. грн. навідновлення пам’ятника Леніну. В часи, коли всяУкраїна збирає гроші на відбудову зруйнованих міст, в тому числі йКраматорська, дивно виглядає бажання місцевої влади виділити таку суму коштівсаме на пам’ятник Леніна. У зв’язку з вищезазначеним та чисельнимизверненнями мешканців міста Краматорська вважаємо за необхідне провестивідповідні вибори якнайшвидше.

Проектом Постанови пропонується призначити позачергові вибори депутатів

Краматорської міської ради та Краматорського міського голови на першу неділюпісля завершення строку шістдесяти днів з дня опублікування даної Постанови.

 

Як заявив мій колега, один зініціаторів, зазначеного проекту Д.Андрієвський, Краматорська міська рада змоменту обрання депутатів допустила суттєві прорахунки у своїй діяльності, щопризвело до виникнення загрози територіальної цілісності держави Україна,збройних конфліктів, жертв серед мирного населення, співробітниківправоохоронних органів та військовослужбовців та суттєвих непередбачуванихвитрат державного та місцевих бюджетів. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи