Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.06.2014 17:30

Зареєстрував проекти Постанов про вибори в Слов’янську, Луганську і До

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Зареєстрував три проекти Постанов №4165а, №4166а та №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов’янської, Луганської та Донецької міських рад та їхніх міських голів.

Зареєстрував три проекти Постанов №4165а, №4166а та №4167а про призначення позачергових виборів депутатів Слов’янської, Луганської та Донецької міських рад та їхніх міських голів.

 

Найбільше інформації про дії сепаратистів, про їх злочини, зґвалтування, грабунки надходять з Луганська, Донецька, і особливо Слов’янська. Це говорить про те, що місцева влада або неспроможна тримати ситуацію під контролем, або прямо співпрацює з неофіційною армією РФ. В усіх випадках таку владу треба терміново міняти.

 

Тим паче, що і оперативні дані, і свідчення журналістів, і свідчення місцевих жителів говорить про потурання місцевої влади терористам. А інколи місцева влада, сепаратисти і терористи стають єдиним цілим. Згадайте, наприклад, скандальну мершу Слов’янська Н. Штепу!

 

Оскільки, переобирати місцеву владу в цих регіонах пропонує й Президент України, шанси про прийняття цих Постанов достатньо високі.

 

На мою думку, після стадії припинення вогню може наступити або мир, або введення надзвичайного стану і швидке закінчення зачистки терористів. Обидва варіанти розвитку подій дають можливість вже у вересні-жовтні провести перевибори, час яких залежить від того, коли за них проголосує ВР і коли вони будуть оприлюднені.

 

Проектом Постанови пропонується призначити позачергові вибори депутатів Слов’янської, Луганської та Донецької міських рад та Слов’янського, Луганського та Донецького міських голів на першу неділю після завершення строку шістдесяти днів з дня опублікування даної Постанови.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]