Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.03.2014 15:04

Міліція, під виглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного м

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Міліція, під виглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного майданівця А.Наливайка.

Міліція, під виглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного майданівця А.Наливайка.

 

Про це я та адвокати А.Наливайка Олег Король і Микола Тихонов розповіли на брифінгу у ВРУ щодо того, як попередня влада «шила» справи майданівцям, на прикладі А.Наливайка.

 

Як відомо, нині звільнений з-під варти активіст Майдану А.Наливайко був затриманий як підозрюваний у нанесенні поранень 27 січня 2014 року трьом нібито міліціонерам, один з яких помер від ножових поранень. Суддя Суворовського районного суду Херсона виніс рішення про обрання міри запобіжного заходу щодо Андрія Наливайка: взяття під варту (арешт). Під вартою А.Наливайко пробув протягом місяця.

 

Коли Андрія утримували під вартою, до нього в СІЗО пустили керівницю прес-служби МВС Херсонської області Олену Ринкас, яка під виглядом журналістки «5 каналу» зайшла до Андрія Наливайка нібито для проведення інтерв’ю. Насправді вона провела допит А. Наливайка з елементами психологічних тортур. Серед іншого, вона питала в нього навіщо він зробив сиротами дітей міліціонера, якого вбили, адже він і сам сирота і віруюча людина.

 

Саме тому я направив звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальне провадження за статтею перевищення службових обов’язків Оленою Ринкас. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]