Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.03.2014 15:04

Міліція, під виглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного м

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Міліція, під виглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного майданівця А.Наливайка.

Міліція, підвиглядом журналістів, здійснювала тиск на підозрюваного майданівця А.Наливайка.

 

Про це я таадвокати А.Наливайка Олег Король і Микола Тихонов розповіли на брифінгу у ВРУ щодотого, як попередня влада «шила» справи майданівцям, на прикладі А.Наливайка.

 

Як відомо, нинізвільнений з-під варти активіст Майдану А.Наливайкобувзатриманий як підозрюваний у нанесенні поранень 27 січня 2014 року трьом нібитоміліціонерам, один з яких помер від ножових поранень. Суддя Суворовськогорайонного суду Херсона виніс рішення про обрання міри запобіжного заходу щодо АндріяНаливайка: взяття під варту (арешт). Під вартою А.Наливайко пробув протягоммісяця.

 

Коли Андріяутримували під вартою, до нього в СІЗО пустили керівницю прес-служби МВС Херсонськоїобласті Олену Ринкас, яка під виглядом журналістки «5 каналу» зайшла до АндріяНаливайка нібито для проведення інтерв’ю. Насправді вона провела допит А.Наливайка з елементами психологічних тортур. Серед іншого, вона питала в ньогонавіщо він зробив сиротами дітей міліціонера, якого вбили, адже він і самсирота і віруюча людина.

 

Саме тому янаправив звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальнепровадження за статтею перевищення службових обов’язків Оленою Ринкас. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи