Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.12.2013 10:55

Молотов — Ріббентроп як Янукович-Путін

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Свого часу усі серйозно обговорювали Пакт Молотова — Ріббентропа. Комусь щось подобалося, комусь – ні. І тільки через багато десятиріч стали відомими таємні додатки до цього пакту, якими комуністи і націонал-соціалісти розділили між собою Європу. Це я про

Свого часу усі серйозно обговорювали Пакт Молотова — Ріббентропа. Комусь щось подобалося, комусь – ні. І тільки через багато десятиріч стали відомими таємні додатки до цього пакту, якими комуністи і націонал-соціалісти розділили між собою Європу. Це я про «пакт» Путіна-Януковича.

 

І в даному «пакті» йдеться про перерозподіл Європи, тільки не між В. Путіним і В. Януковичем, а про узаконення, підпорядкованого стану України Росії.

 

Про це, до речи, прозоро натякав В. Янукович, коли говорив, що Україна не може підписати жодної угоди з ЄС без згоди на це В. Путіна.

 

Ми можемо скільки завгодно говорити про користь чи шкоду цього «пакту», але реальну оцінку можна буде зробити лише тоді, коли ми матимемо зміст таємних протоколів. Те що вони є, знають усі. А про що саме у них йдеться, поки що існують лише версії. Вочевидь, дармовий сир та ще й в період суцільного голоду, може бути лише у януковичеловці.

 

Впевнений, що як «сплили» протоколи допиту О. Попова, так невдовзі «спливуть» і таємні протоколи, підписані в Росії.

 

Адже у команді В. Януковича достатньо людей, які готові підставити одне одного. І це єдине хороше, що є в його команді, і що може бути використано на користь України. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]