Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.02.2013 09:50

Мені не подобаються запропоновані зміни до Закону про захист моралі

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Законопроектом «Про внесення змін до Закону України Про захист суспільної моралі» Кабмін вирішив фактично ліквідувати Національну експертну комісію України з питань захисту суспільної моралі.

Насправді кожна комісія є суб’єктивною у прийнятті рішень, і, звичайно, краще було б, щоб все регламентувалося Законом, але в нашій країні, експерта комісія, до якої входять шановані в суспільстві люди, такі як Наталія Сумська, Богдан Бенюк та інші, є першою гарантією непідкупності. Комісію з питань моралі можна ліквідувати лише тоді, коли в Україні запрацюють Закони і буде реально незалежною гілка судової влади. Я виступаю категорично проти запропонованого Кабміном законопроекту. Оскільки згаданий Проект Закону розглядатиметься Комітетом з питань культури і духовності, членом якого я є, то пообіцяю, що зроблю все від мене залежне, щоб Комітет не погодив цей законопроект.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]