Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.06.2016 17:21

Для чого депутату звіт? Щоб бачити його доцільність!

Депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету та фінансів КОР

В іншому випадку - складайте повноваження.

В іншому випадку - складайте повноваження

Діяльність депутата як народного обранця до рад будь-якогорівня весь час знаходиться під пильним наглядом суспільства – журналістів,громадських діячів, небайдужих громадян тощо. Та найголовнішим в питанніпублічності, я вважаю, є відкритість та прозорість депутатської діяльності длятих людей, які довірили йому представляти їх інтереси в органах влади. Виборцімають право знати, якими проблемами та питаннями з покращення життя українців їх обранець переймається,та на що витрачає довірений йому голос. Саме тому, маючи трохи вільного часу вці спекотні літні дні, я підготувала детальний звіт своєї діяльності якдепутата Київської обласної ради VIIскликаннязагалом та як Голови постійної комісії Київської обласної ради з питань бюджетута фінансів зокрема. Отже, до Вашої уваги діяльність депутата Київськоїобласної ради (фракція «Самопоміч») Ольги Бабій на період з листопада 2015р. посередину червня 2016р. в цифрах та формулюваннях:

Як депутат Київської обласної ради

За означений час мною подано 7 депутатських запитів та депутатськезвернення членів постійної комісії Київської обласної ради з питань бюджету тафінансів до Кабінету Міністрів України, Київської обласної державноїадміністрації «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодоперерахунку розміру субсидій на оплату житлово-комунальних послуг». Такожпершого березня був поданий депутатський запит членів постійної комісії з питань бюджету та фінансів до Голови ВерховноїРади України  В.Б. Гройсмана прозаслуховування звіту Міністра фінансів України Н. Яресько щодо стануфінансування професійно-технічних та інших навчальних закладів державної формивласності в Україні.

Основною темою депутатських запитів від мене як депутата до, зокрема,Голови Верховної Ради, до Міністра фінансів, до Міністра регіональногорозвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України є «Просубвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості зрізниці в тарифах».

За означений період часу Київською обласною радою проведено 11 пленарнихзасідань сесії Київоблради (з поважних причин була відсутня на другійпозачерговій сесії 11.02.16р.) до яких мною підготовлено та подано на розгляд 5проектів рішень Київської обласної ради.

Мною було направлено122 депутатських звернень - 15 в 2015-му році та 107 в поточному. Отримано 151звернень (з відповідями на депут.звернення включно).


Як Голова постійної комісії Київської обласної ради з  питаньбюджету та фінансів

Як Голова постійної комісії  Київської обласної ради з  питань бюджету та фінансів взяла участь вроботі 25 засідань (з 26, що відбулися). Діяльність комісії, як зрозуміло, пов’язаназ  фінансовим сектором життєдіяльності Київськоїобласті, тож її злагоджена робота є надзвичайно важливою для всіх мешканців регіону.Членами комісії під час засідань було заслухано та взято до відома звіти провиконання заходів регіональних цільових програм Київської області у 2015 році(48 програм), розглянуто та схвалено або взято до відома 3 звіти про виконанняобласного бюджету Київської області, також члени комісії вивчали 2 звіти провиконання заходів стратегічних  програм розвиткуКиївської області у 2015р. Мова йде про Програму соціально-економічного та культурного розвиткуКиївської області на 2015р. та Звіт прорезультати проведення моніторингу виконання Плану заходів з реалізації у2015-2017 роках Стратегії розвитку Київської області на період до 2020р. за2015р.


Вивчення проблем  всеукраїнського значення

            З 29 березня я приймаю постійнуучасть в засіданнях комітету ВерховноїРади України з питань науки і освіти та засіданнях робочої групи  з підготовки проведення парламентських слухань на тему:"Професійна освіта як складова забезпечення кваліфікованого кадровогопотенціалу України: проблеми та шляхи вирішення». Тема є дуже актуальною для країни загалом,тож звіт з діяльності щодо врятування системи профтехосвіти я наведу у вигляді таблички задля більш зручного ознайомлення (див.фото).

Документ 10 и 11 звіту депутату -СКРИН.jpg

Й наостанок, також у вигляді таблички, - підсумок  діяльності в різноманітних заходах, пов’язаних як з висвітленням тавдосконаленням діяльності органів місцевого самоврядування так й виступи тодоповіді як фахового спеціаліста в загальноукраїнській проблематиці (див. фото).

Документ 10 и 11 звіту депутату -СКРИН(1).jpg

Прямо зараз я знаходжусь на ХІІ Українському муніципальному форумі в м.Одеса.Обговорюємо перебіг децентралізації та питання розвитку місцевогосамоврядування в Україні. Звіт про цей захід я також обов’язково наведув своїх Блогах, за допомогою яких я протягом півроку періодично знайомлю Вас зостаннім новинами своєї діяльності.

Укр.муниц.форум Одесса - фото.jpg

Дякую за увагу! 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи