Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.04.2021 10:40

Укрзалізниця власними силами відремонтувала реанімацію та відділення для прийому хворих

Виконавчий директор в Центр Охорони Здоров'я АТ "Укрзалізниця"

АТ "Укрзалізниця" відремонтувала нову реанімацію та осучаснені відділення для прийому хворих на COVID-19.

19 квітня 2021 року Дніпровська дорожня лікарня на залізничному транспорті відкрила нову реанімацію на 10 ліжок та 4 відділення на 100 ліжок для прийому хворих на COVID-19.

 Меценатами було поставлено в реанімацію 10 нових реанімаційних функціональних ліжок з моніторами цілодобового стеження за станом здоров’я пацієнта. Відділення обладнано новими кисневими 10 літровими двох контурними концентраторами. Нове обладнання якісно відрізняється від того, з чим приходилось працювати медичному персоналу раніше. Ремонтно-будівельні роботи були виконані за кошти АТ «Укрзалізниця».

Хочу відзначити роботу нової команди медичного закладу. За такий короткий час було пророблено феноменальну роботу. Я знаю, що знайдуться ті, хто скажуть, що ремонт починало попереднє керівництво, а теперішній менеджмент робить піар з цього.

Попереднім керівництвом закладу не було зроблено майже нічого. Було розпочато ремонт, але нічого не закінчено. Так наприклад зараз у всіх лікарнях потрібен кисень у великих об’ємах. Рік тому в Дніпровській лікарні зрізали кисневі магістралі. Проклали нову магістраль, але тільки до половини корпусу. Відповідно її не було введено в технічну експлуатацію. Для того щоб це зробити, потрібна технічна документація. Без акту вводу в експлуатацію його не можна експлуатувати.

Киснева магістраль була зроблена до половини корпусу, але її не можна використовувати. Від кисневої бочки до ліжка пацієнта, потрібно ще витратити  5 млн. грн. Тому попри голослівні заяви попереднього керівництва лікарні, новий менеджмент показує приклад як потрібно працювати. 

Лікарню з робочим візитом відвідав перший заступник міністра інфраструктури України Дмитро Абрамович,  в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик, Це перший візит голови правління УЗ та зам министра  в лікарню за останні 15 років.

Було проінспектовано не тільки свіжо-відреставровані відділення. Голова правління особисто оцінив стан підвальних приміщень та навіть перевірив у яких умовах перуть білизну. Було намічено подальший план з модернізації лікарні. Абрамович та Юрик особисто подякували медичному персоналу за тяжку працю. Керівництво цікавило абсолютно все: від заробітної платні персоналу та забезпечення клініки медикаментами, засобами індивідуального захисту до умов праці.

Медичні бригади які працюють з ковід-пацієнтами висловили своє обурення з приводу того, що в соціальних мережах дуже багато бруду виливають на них. Люди які ризикують життям заради порятунку інших не заслуговують на це.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]