Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.04.2021 10:40

Укрзалізниця власними силами відремонтувала реанімацію та відділення для прийому хворих

Виконавчий директор в Центр Охорони Здоров'я АТ "Укрзалізниця"

АТ "Укрзалізниця" відремонтувала нову реанімацію та осучаснені відділення для прийому хворих на COVID-19.

Укрзалізниця власними силами відремонтувала реанімацію та відділення для прийому хворих
дніпро1.jpg

19 квітня 2021 року Дніпровська дорожня лікарня на залізничному транспорті відкрила нову реанімацію на 10 ліжок та 4 відділення на 100 ліжок для прийому хворих на COVID-19.

 Меценатами було поставлено в реанімацію 10 нових реанімаційних функціональних ліжок з моніторами цілодобового стеження за станом здоров’я пацієнта. Відділення обладнано новими кисневими 10 літровими двох контурними концентраторами. Нове обладнання якісно відрізняється від того, з чим приходилось працювати медичному персоналу раніше. Ремонтно-будівельні роботи були виконані за кошти АТ «Укрзалізниця».

Укрзалізниця власними силами відремонтувала реанімацію та відділення для прийому хворих
дніпро2.jpg

Хочу відзначити роботу нової команди медичного закладу. За такий короткий час було пророблено феноменальну роботу. Я знаю, що знайдуться ті, хто скажуть, що ремонт починало попереднє керівництво, а теперішній менеджмент робить піар з цього.

Попереднім керівництвом закладу не було зроблено майже нічого. Було розпочато ремонт, але нічого не закінчено. Так наприклад зараз у всіх лікарнях потрібен кисень у великих об’ємах. Рік тому в Дніпровській лікарні зрізали кисневі магістралі. Проклали нову магістраль, але тільки до половини корпусу. Відповідно її не було введено в технічну експлуатацію. Для того щоб це зробити, потрібна технічна документація. Без акту вводу в експлуатацію його не можна експлуатувати.

Киснева магістраль була зроблена до половини корпусу, але її не можна використовувати. Від кисневої бочки до ліжка пацієнта, потрібно ще витратити  5 млн. грн. Тому попри голослівні заяви попереднього керівництва лікарні, новий менеджмент показує приклад як потрібно працювати. 

Лікарню з робочим візитом відвідав перший заступник міністра інфраструктури України Дмитро Абрамович,  в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик, Це перший візит голови правління УЗ та зам министра  в лікарню за останні 15 років.

Було проінспектовано не тільки свіжо-відреставровані відділення. Голова правління особисто оцінив стан підвальних приміщень та навіть перевірив у яких умовах перуть білизну. Було намічено подальший план з модернізації лікарні. Абрамович та Юрик особисто подякували медичному персоналу за тяжку працю. Керівництво цікавило абсолютно все: від заробітної платні персоналу та забезпечення клініки медикаментами, засобами індивідуального захисту до умов праці.

Медичні бригади які працюють з ковід-пацієнтами висловили своє обурення з приводу того, що в соціальних мережах дуже багато бруду виливають на них. Люди які ризикують життям заради порятунку інших не заслуговують на це.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи