Про автора

Професійна діяльність. Founder Консорціуму "CLC Group". Партнер напрямку Construction Law в Школі управління будівельними проектами "PRO PM Construction". CEO Telegram каналу для будівельників PRO InfoBud UA. Спікер платформи Академія: ЛІГА.ЗАКОН.

Компетенція. Досвід роботи у юридичній та будівельній сферах - 12 років. Працював в органах прокуратури України. Спеціалізація будівельне право, юридичне супроводження будівельних проектів, аудит ризиків, судово-будівельна експертиза, інженерний консалтинг.

3 2015 року приймаю участь у реалізаціі будівельних проектів на територїі багатьох областей України. Більше 220-ти успішних кейсів. Спеціалізуюсь на дозвільних процедурах в будівництві, due diligence об'єктів нерухомості, організації виконання проектних та інжинірингових робіт, експертизи.

Учасник конференцій в сфері розроблення та впровадження нових ДБН, містобудівельного законодавства. 

Освіта. Здобув освіту за напрямками "Право" та "Будівництво та цивільна інженерія".

Випускник програми "Design Project Manager" в "PRO РМ Construction".

Здобувач наукового ступеня на кафедрі управління будівельними проектами Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА). 

Кваліфікація. Сертифікований міжнародний інженер-консультант у будівництві (СІ-00636), FIDIC.

Судовий експерт за спеціальністю 10.6 - "Дослідження об’єктів нерухомості, будівельних матеріалів, конструкцій та відповідних документів" (58-21/П).