Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.09.2021 18:30

Export Evolution IT: нові можливості для розширення експортних ринків для ІТ компаній

Експертка з міжнародної торгівлі, радниця директорки ДУ "Офіс з розвитку підприємництва та експорту"

Останній шанс зареєструватися до участі в безкоштовній тренінговій програмі

Інформаційні технології - стабільно зростаюча галузь, яка вже давно стала важливим джерелом експортних надходжень України. Такі темпи росту експорту стали можливі завдяки багатьом конкурентним перевагам: наявність понад 18 000 талановитих професіоналів, виникнення яскравих стартапів та системній роботі великих компаній, які створили собі та країні ім’я на глобальному ринку.  

Варто зазначити, що найбільшу долю в ІТ-секторі України займають саме великі гравці, а численні компанії середнього та невеликого розміру хоч і активно зростають, проте часто стикаються з проблемами визначення привабливих ринків, вибору моделі виходу та позиціонування в ланцюгу доданої вартості.

Щоб виправити цю ситуацію, та перейти до сталого розвитку на глобальному ринку, необхідно системно застосовувати сучасні підходи в розвитку експорту, створювати ефективні партнерства та фокусуватись на створенні продуктів та послуг із високою доданою вартістю, зменшуючи фактор цінової конкуренції. 

З метою вирішення такого завдання, Офіс з розвитку підприємництва та експорту у партнерстві з Програмою USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Фондом з підтримки реформ України та Інститутом Маркетингу (Естонія),  розробили нову унікальну тренінгову програму спеціально для компаній українського ІТ-сектору - EXPORT EVOLUTION IT

Програма орієнтована на менеджерів-практиків з продажу та розвитку експорту. За 6 місяців онлайн навчання представники українських ІТ компаній отримають навички та інструменти, необхідні для прискорення розвитку власного бізнесу на міжнародному ринку та розроблять експортний бізнес план своєї компанії для розширення бази клієнтів за кордоном та генерування більших продажів. Актуальні знання та кращі практики від іноземних тренерів з експорту та експертів ІТ сектору також дозволять учасникам Програми отримати цінний нетворкінг та побудувати ефективні партнерства для спільного розвитку на міжнародних ринках.

Участь у Програмі безкоштовна для компаній завдяки підтримці Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Кількість місць на програму обмежена та реєстрація закінчується  вже 5 вересня. Дізнатися деталі та зареєструватися на Програму можна тут: https://export.gov.ua/education/175-export_evolution_it 

Програму створено за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України” (USAID КЕУ).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]