Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.07.2024 12:03

Гори можливостей для сучасної девелоперської компанії. Як зробити компанію успішною? 

Власник готелю WOL.121, співвласник NUMO Development

Почнемо з ключових напрямів бізнесу, які допоможуть вашій компанії бути успішною.

Наші Карпати — це безмежний потенціал для розвитку туристичної інфраструктури. І саме тут, серед мальовничих гірських вершин, розкривається нива можливостей для девелоперської компанії, що прагне створити не просто готелі, а цілі туристичні комплекси, які приносять користь інвесторам, регіону та державі. 

Почнемо з ключових напрямів бізнесу, які допоможуть вашій компанії бути успішною. Найперше, ви маєте застосовувати інноваційний підхід. Будувати готелі у XXI столітті означає не просто звести цегляні стіни, а створити унікальний туристичний продукт, що відповідає сучасним запитам. Ваш проєкт має бути або корисним або як мінімум не нести шкоду. Тенденції світові такі, що люди дедалі більше стають дружніми з природою. У девелопменті можна використовувати екологічні матеріали в будівництві та дизайні, енергоефективні технології, обов'язково подумати про збереження природних ресурсів і мінімізацію впливу на навколишнє середовище. Ваше ставлення до навколишнього середовища і тема екології дуже гарно характеризують і вас як власника бізнесу, і ваш бізнес. 

Наприклад, у нас в готелі Меlis, який ми будуємо в Яблуниці, буде сучасна сортувальна станція сміття, яка не заважатиме мешканцям, а нестиме користь для екології регіону. Також ми запускаємо освітню програму для школярів на тему екології, щоб привчати покоління до культури сортування сміття та любові до природи. 

Важливо також бути синхронним з місцевими традиціями і мати повагу до регіону, в якому ви  будуєте бізнес.  Наприклад, що  ви можете зробити саме в девелопменті: ввести елементи традиційної архітектури, мистецтва, традицій у дизайн готелю, що допоможе зберегти культурну спадщину та створити унікальний атмосферний простір. Або через свої канали комунікації популяризувати регіон і традиції  місцевих мешканців. 

Не менш важливо для сучасного бізнесу встигати за цифровою трансформацією: впровадження розумних систем управління готелем, автоматизація послуг, безконтактні технології, що зроблять перебування в готелі комфортним та безтурботним для туристів, будуть великою перевагою серед ваших конкурентів. 

Звісно, щоб ваш бізнес був успішним, ваші інвестори і ви маєте залишатися задоволеними своїм прибутком. Тому перш ніж створювати продукт, в нашому випадку готель, треба детально  проаналізувати ринок і прорахувати, чи варто будувати, що треба будувати в даній локації  і хто сюди приїде в майбутньому.  

Інвестиційна привабливість — це про створення надійних інвестиційних пропозицій з гарантованим прибутком, гнучкі плани інвестування, забезпечення рентабельності проєкту й окупності інвестицій за рахунок оптимізації витрат, розширення спектра надаваних послуг та збільшення туристичного потоку, як результат. 

Соціальна відповідальність у бізнесі — теж не менш важлива складова. Створити готель, що не лише приносить прибуток, а й допомагає розвивати місцеві громади, означає бути соціально відповідальним. Бо ти як бізнес створюєш робочі місця, що зменшує безробіття та підвищує рівень життя в регіоні. Підтримка місцевого бізнесу також про соціальну відповідальність — співпраця з фермерами, ремісниками, виробниками допоможе підвищити попит на їхню продукцію і зробить готель більш унікальним за рахунок використання місцевих інгредієнтів та виробів. 

Як висновок, аналіз ринку, впровадження нових стандартів готельного бізнесу, зосередження на інноваціях, екологічній відповідальності та соціальній відповідальності дозволить створити успішний бізнес, який принесе користь інвесторам, державі та всій українській туристичній галузі.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]