Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.11.2018 13:47

У Харкові завершилася третя хвиля проекту UPSHIFT

PR-менеджер

Відбулося навчання та нагородження десяти команд в рамках проекту UPSHIFT, що реалізується UNICEF Ukrainе та Фондом "Професійний розвиток Харкова" за підтримки Європейського Союзу.

З 9 по 11 листопада на території Харківського Національного Університету ім. Каразіна десять команд під керівництвом менторів продумували стратегію розвитку своїх розробок. Завдяки згуртованій роботі всі ідеї набули більш чіткої структури, після чого були представлені на суд журі.

Завдання суддів полягає в відборі п'яти команд, чиї розробки можуть стати найбільш соціально вагомими і корисними. Цього разу фінансування отримали проекти «Техноспорт hub» з проектом по розробці електроскейтів, «Танцювальні послуги для всіх», проект психологічної підтримки дітям і їх батькам «Виправи помилки майбутнього», куточок для відпочинку і творчості «Студентський мінімалізм», а також проект «We are not shy!» з темою популяризації сексуальної освіти для підлітків.

Разом з тим організатори постійно нагадують про те, що в проекті не існує переможців і переможених. Сертифікат учасника та поради експертів з реалізації своєї мети отримує кожен член команди. А найціннішим для студентів і школярів є усвідомлення того, що їх ідеї можуть бути дійсно корисними, тому важливо їх удосконалювати і шукати всі можливі способи реалізації.

Проект триває, а це значить, що на нас чекає нова хвиля талантів. Четвертий набір команд продовжується до 30.11.2018. Учасником UPSHIFT може стати мешканець міста Харків віком від 14 до 21 років у складі команди від 3 до 5 чоловік.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]