Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.06.2012 13:00

Результати голосування по мові

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Я, Каплієнко Володимир Володимирович звертаюся до Вас громадяни України із проханням допомогти мені розібратися в тому, що відбулося по мовному голосуванню 05 червня 2012 року. Саме тут, в моєму блозі Ви побачите моє відео звернення та фото фіксацію процес

   

На фото відображено табло у парламенті в момент голосування по мовному проекту 9073. Фото було опубліковано на Українській правді http://www.pravda.com.ua/articles/2012/06/8/6966222/ в статті про Литвина. Але це фото безпосередньо стосується мене. Каплієнка Володимира. Бо саме на ньому можна побачити, як голосував. Я був на своєму місті і голосував власноручно. Але голосував «Проти» і це підтверджує фото табло в момент голосування яке представлено в цій статті. Ще раз звертаю увагу, що саме на фото табло в момент голосування моя картка голосує червоним кольором – тобто "ПРОТИ", хоча як відомо офіційно мій голос був зарахований «ЗА» - і виходить проти моєї волі і з ознаками підробки результатів голосування. Або в останню секунду відбулося щось таке, що поміняло результат? Але ж я при здоровому розумі і не міняю своїх переконань, тим більше в такий чудоковатий спосіб. То все ж таки - що це було?

Я не можу заспокоїтись весь цей час. Бо мовне питання для мене принципове і чутливе. А саме мій голос ПІДРОБИЛИ. То виходить то є злочин – не тільки проти мене, але й проти українського народу?

Моє ставлення до мови і того що відбулося – дивиться тут http://www.youtube.com/watch?v=DoZ8PN3oO-k

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]