Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.07.2009 15:22

Майбутнє справедливої Украини в нашіх руках. Ми за демократію і справедливість!

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Врешті сталося. В Україні створено організацію, яка бере на себе місію привести до влади політиків, які змінять нашу країну. Нових політиків. Нову Україну. Назва цієї сили: Народно-патріотичного об’єднання «За демократію і справедливість». Голова об’єд

Шановні колеги!

 

Розпочато діяльність Народно-патріотичного об’єднання «За демократію і справедливість». Як активний учасник процесу становлення цієї організації, щиро вірю в те, що відтворення України почалося. Публікую повний текст Заяви. Приєднуйтесь до нас! Демократична і справедлива Україна можлива лише з новими політичними лідерами!

 

 

Заява

Народно-патріотичного об’єднання «За демократію і справедливість»

 

Сучасна політика України – це, на жаль, історія брехні, продажності і зрад української верхівки, її нездатності мислити та діяти в інтересах свого народу та держави.

Саме завдяки «зусиллям» політичної верхівки відбулось перетворення нашої Батьківщини – потенційно однієї з найбагатших за природними, економічними та людськими ресурсами держав Європи – на країну із зруйнованою економікою та бідним народом. В країні панує тотальна корупція державного апарату, безмежна влада олігархії, відсутня соціальна справедливість, порушуються конституційні права громадян, зростає армія безробітних, а мільйони наших співвітчизників змушені батрачити по всьому світу.

В Україні досі відсутня спільна для всього народу об’єднавча ідея.

Замість європейської моделі, яку обіцяли народу, створено систему, яка нагадує щось середнє між Латинською Америкою та Африкою. Достатньо лише подивитись на рекордний розрив у рівні доходів багатих і бідних українців: в Євросоюзі цей показник становить в середньому 1:5, в Росії – 1:23, а в Україні він сягає майже 1:40! Це – наочний і дуже конкретний результат „державницької роботи” фінансово-олігархічних груп.

Саме ці групи нині правлять країною. Причому не важливо, чи перебувають представники кланів у владі чи в опозиції – це не впливає на кількість вкраденого державного майна. Той, хто виступає проти них і намагається працювати чесно і прозоро, ламає корупційні схеми, не затримується довго на державній посаді.

Український народ втратив довіру практично до всіх нині діючих партій та їх лідерів.

Демократію замінили її примарою. Більшість політиків не розуміють, що демократія – це не регулярні виступи на телевізійних ток-шоу. Демократія, передусім – це можливість народу контролювати владу і брати участь у чесній і прозорій розбудові держави, а не вибір між «поганими» чужими і «добрими» своїми олігархами.

Ми виступаємо за якісно іншу українську політику, де пріоритетом буде не результат на виборах, а інтереси народу України. Ми – за впровадження в Україні європейських соціальних стандартів та справжньої, а не бутафорської, демократії. Зробити це, змінивши існуючу в країні систему, здатна лише нова політична еліта: чесні і незаплямовані політики, що не зраджують своїх принципів, не пов’язані з олігархами та не залежні від іноземних держав – як із Заходу, так і зі Сходу.

А політичні лідери, що довели Україну до нинішнього катастрофічного стану, повинні понести за це відповідальність і назавжди піти з політики.

Єдино можливий шлях до появи нових, патріотичних лідерів держави – в самоорганізації народу. Має з’явитися принципово нова громадська сила, яка покаже свою дієздатність, збудує нову, кращу Україну.

Ми вважаємо, що така сила має творитись не згори, а навпаки – лише через самоорганізацію людей, об’єднаних спільними принципами.

В кожному місті та районі України ми закликаємо створювати оргкомітети з числа людей, які поділяють наші принципи і які вже зараз готові допомагати людям у відстоюванні своїх прав.

Ми впевнені, що народна солідарність в боротьбі за демократію і справедливість – це головна і єдина сила, що може вирвати Україну з нинішнього кризового стану.

 

Ті, хто вважає так само, можуть і повинні об’єднатись!

 

Наші координати:                 Київ 01, а/с 95

                                                тел.:  (044)228-80-80                                                       

                                               електронна пошта: [email protected]

                                               адреса Інтернет-сайту: WWW.ZDS.ORG.UA

                                                                

 

 

Голова Центрального оргкомітету                                  Й. Вінський

Народно-патріотичного об’єднання

«За демократію і справедливість»

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]