Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.02.2009 21:46

Черновецький злочинець?

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Леонід Черновецький. Мер Києва. Господарник, який відкрито призиває Киян на штурм Верховної Ради України. Чи це не злочин?

Шановні колеги. Заклики до захвату державних установ караються Законом України. До таких установ належить зокрема Кабінет Міністрів та Верховна Рада України.

Але зовсім не зрозуміло, як же так сталося, що мер міста Києва з майданчику попід стінами мерії закликає людей до захвату Верховної Ради України, а при цьому жодний представник СБУ, прокуратури, політик не привертає до цих відверто антидержавних закликів жодної уваги? Хочу нагадати, що заклик на захват ВРУ пролунав з уст Леоніда Черновецького 19 лютого 2009 року. Під стінами мерії на Хрещатику було більше ніж 3 тисячі «прихильників» діючого мера, який всіма силами робить спроби уникнути проведення референдуму на свою відставку.

Впевнений, що відсутність реакції силових відомств України на закиди мера Києва може свідчити про безвідповідальність керівництва Служби Безпеки та Генерального прокурора України.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]