Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.05.2021 12:34

Як адаптуватися під час змін?

Нейрокоуч, засновник консалтингової компанії Medical Business Expert

Час плине: народжується нове покоління, підростає, входить в управління. Економіка, екологія, сьогодні - віруси.

Зміни відбуваються постійно і виживають ті компанії які сприймають зміни, і паралельно омолоджують компанію до нових правил, а утримує старі традиції, хоч є виключення.

Як все ж таки адаптуватися під час змін, вижити та наростити ритм - при цьому не звертати увагу на конкуренцію? Бо поки слідкують за конкурентами, ті розвиваються,вони цінять час.

За світовою статистикою виживають одиниці компаній і збільшують свій капітал. Масштабуються. І секрету тут немає, тому що компанії направлені на розвиток процесів, відносин, комунікацій, в середині компанії.

Саме менеджмент формується з людей, які працюють в компанії - люди,які знають культуру компанії, які брали участь в створенні клімату,і,завдяки спільної співпраці та хвилюванням,пошуку ідей, компанія спільно рухається  вперед. Проходить легко перешкоди, креативна, постійно створює унікальність продукту. А де брати креативність? Значить ви неуважні.

Креативність в людях які живуть в компанії та компанією.

Успіх компанії залежить наскільки ви віддані команді,ваша віддача помножиться, головне щоб було щиро. Потрібно дати зрозуміти людям що це їхня компанія, а власникам змінити свій погляд і зрозуміти що вони працюють також на свою компанію.

Основний ресурс -  це люди, з якими ви співпрацюєте на рівних правах.

Які інструменти важливі?

1. Постійна робота і тренінги над спільними задачами.

2. Тренінги ігрові, бо в іграх розкривається людина пластична і думками та діями.

3. Робота с командою.

4. Лідер формальний і неформальний, постійне навчання лідерської.

5. Навчання власного тренера по роботі з командою менеджер найкращий тренер у своїй компанії.

Багато роботи та це постійна співпраця, но завдяки фокусу на команді , відносинах та довірі, результат буде неочікуваний.

Саме команда допоможе створити компанію з унікальною місією.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]