Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.05.2021 14:43

Під час тимбілдингу розкриваємо таланти команди

Нейрокоуч, засновник консалтингової компанії Medical Business Expert

Коли власник компанії вірить у співробітників більше, чим вони самі в себе — це мотивує.

Навички позиції коуча допомагають втілювати їх мрії та разом досягати через компанію реалізації особистої мети. При цьому команда працює як єдиний механізм задля спільного результату, спрямованого на розквіт підприємства.

Наприклад, стратегічно наразі потрібно підняти експертність компанії. Тож мотивуйте талановитого колегу, підкреслюючи його професіоналізм та викликаючи бажання розвиватися. Допомагаючи йому підняти експертність його як висококваліфікованого спеціаліста, супроводжуєте його в рості. Таким чином маєте експертність власної компанії з компетентними та вірними спеціалістами, які розуміють, що їх успіх – це командна робота. Де визнають досягнення кожного, яке впливає на репутацію всіх, хто працює разом. Вірити в людей і визнавати їх знання вищими за ваші — це позиція лідера. Так багато труднощів і випробувань для власника, проте результат того вартий.

Під час тимбілдінгу важливо проводити ігри на взаємну співпрацю або вміння співіснувати. Навіть звичайний пікнік ви можете перевести в ідеальний тренінг. Один із прикладів приведу: можна взяти з собою продукти та розподілити людей на команди, щоб кожен зміг придумати ідею приготування страви. Спільна робота та змагання поміж командами приводить до цікавого процесу.

Саме тут виникає креативність: з хаотичного переліку продуктів приготувати особистий шедевр, який буде переносити в собі спільну роботу та інтереси. Така атмосфера важливо й під час виконання робочих завдань, проте саме під час тімбілдингу співробітники відчувають користь командної роботи та розкривають свої особисті якості та таланти.

Хто формує саморозвиваючу компанію знає, що потрібно багато часу приділяти для тренінгів на співпрацю, щоб зрозуміти реальну позицію колег.

Саме під час тімбілдингу проявляються якості співробітників і ми чітко бачимо лідерів, виконувачів задач, інтеграторів, і головне – відчуваємо дружню підтримку.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]