Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.12.2015 15:56

Укрпошта вдосконалила технологію обробки і вручення відправлень

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Останнім часом почастішали випадки, коли поштові відправлення, що зараз надходять в Україну, не мають повної інформації про отримувача, зокрема вказана тільки адреса.

Останнім часом почастішали випадки, коли поштові відправлення, що зараз надходять в Україну, не мають повної інформації про отримувача, зокрема вказана тільки адреса. Така інформація вважається не повною, адже відсутнє ім’я, прізвище адресата. Переважна більшість таких відправлень йдуть з Китаю.

Відповідно до поштових технологічних норм Укрпошта повинна повертати такі відправлення назад відправнику. Однак нам дуже важливо, щоб споживачі були задоволені послугами Укрпошти. Тому, йдучи назустріч клієнтам, ми вдосконалили технологію обробки і вручення відправлень з неповною інформацією про адресата.

Враховуючи всі ризики, було прийнято рішення все ж таки доставляти міжнародні поштові відправлення адресатам з неповними адресними реквізитами при наявності в них контактного номеру телефону одержувача, що дозволяє оператору зв'язатися з адресатом та уточнити актуальність очікування ним конкретного відправлення.

Відтепер при надходженні відправлення з неповною інформацією Укрпошта відправляє повідомлення потенційному отримувачу на адресу, що зазначена на конверті, бандеролі чи посилці. За наявністю контактного номера телефону оператор зв’язується з адресатом та уточнює актуальність очікування ним конкретного відправлення. Потім адресат отримує поштове відправлення з пред’явленням паспортних даних (або посвідчення водія) та оформленням відповідних документів.

Ми повинні бути впевнені, що доставляємо листи, бандеролі, дрібні пакети та посилки точно за адресою. Враховуючи, що кожного дня Укрпошта пересилає мільйони відправлень, всі вони мають бути вручені вчасно та безпомилково.

Прийняті поправки в технологічні норми позитивно вплинули на рівень схоронності відправлень та швидкість їх доставки. Також це підтверджується зменшенням кількості звернень клієнтів щодо розшуку відправлень.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]