Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.12.2015 16:31

Укрпошта розширила мережу, стала ближчою майже для 200 тисяч клієнтів

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

В Україні стабільну роботу поштового зв’язку забезпечують близько 12 тис. відділень Укрпошти, які розташовані і в мегаполісах, і в селах.

В Україні стабільну роботу поштового зв’язку забезпечують близько 12 тис. відділень Укрпошти, які розташовані і в мегаполісах, і в селах.

Зважаючи на потреби населення, в поточному році Укрпошта відкрила 32 відділення поштового зв’язку, з них 16 у містах, 4 в селах, 12 – пересувні.

В середньому одне міське відділення Укрпошти надає поштові послуги 9557 українцям, сільське відділення працює для 1670 осіб. В тих населених пунктах, де кількість населення не є великою, працюють пересувні поштові відділення – вони розраховані на охоплення до 8 сіл, або близько 15 тис. осіб. Таким чином, Укрпошта розширила мережу та стала ближчою майже для 200 тис. клієнтів.

Для більш комфортного користування послугами пошти та для забезпечення гідних умов праці протягом року поточний ремонт було виконано в 306 відділеннях поштового зв’язку (найбільше - у Київській, Донецькій та Харківській областях). До кінця року відкриють ще 11 відділень поштового зв’язку, в яких проводились ремонтні роботи. Окрім того, капітальні ремонти виконуються у 60 відділеннях.

На тимчасово окупованих територіях Укрпошта відновлює роботу відділень поштового зв’язку. Незважаючи на всі складнощі, які на своєму шляху долають поштарі Донеччини та Луганщини, кореспонденцію та посилки в цих регіонах отримують вчасно, а послуги надають максимально якісно.

Національний оператор поштового зв’язку у своїй роботі орієнтується на зручність клієнтів та надає повний спектр послуг у своїх відділеннях – окрім пересилання відправлень, користувачі послугами мають можливість оплатити комунальні послуги, здійснити перекази, придбати товари першої необхідності. Здійснити це стає легше, оскільки відділення Укрпошти розташовані максимально доступно для українців.

Однією з унікальних послуг, які вигідно вирізняють Укрпошту, є пересувні відділення поштового зв’язку – автомобілі, які обладнані усім необхідним, що містить в собі стаціонарне поштове відділення.

 

 

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]