Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.04.2015 14:11

Укрпошта наростила свої доходи та зменшила витрати

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта цьогоріч значно наростила загальні показники своїх доходів. Так, за січень-березень доходи підприємства склали 1 200,6 млн. грн., що на 18,8% (190 млн. грн.) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Укрпошта цьогоріч значно наростила загальні показники своїх доходів. Так, за січень-березень доходи підприємства склали 1 200,6 млн. грн., що на 18,8% (190 млн. грн.) більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Крім того, у 2015 році вдалося зменшити витрати на суму понад 100 млн. грн.

Це стало можливим завдяки вжитим антикорупційним та антикризовим заходам, серед яких оптимізація логістичних, технологічних, управлінських процесів, економія коштів на обслуговуванні і підтримці програмного забезпечення та на обслуговуванні GPS.

Хочеться подякувати прокуратурі та СБУ, які чітко реагують на ті проблемні питання, які у нас виникають. Завдяки нашій спільній роботі, сьогодні витрати на зберігання бази даних підприємства скоротилися з 17 млн. грн. в рік до 6,7 млн. грн.. Такої економії коштів вдалося досягти завдяки прозорим тендерам та викриттям корупційних складових.

Ми провели зміни магістральних логістичних маршрутів, що дало можливість економити 45 млн. грн. на рік, і це не відображається на якості роботи і термінах доставки друкованої кореспонденції. Сьогодні ми і далі модернізуємо логістичні маршрути, які найближчим часом заощадять підприємству істотну суму.

На нашому підприємстві діє затверджена мною антикорупційна програма. Це великий документ, який відпрацьований зі службою безпеки «Укрпошти». Він несе в собі моментальне ухвалення рішення у разі можливих загроз створення корупційної схеми.

Для прикладу, раніше Укрпошта платила 57 тисяч гривень за резервне включення аварійного живлення при збої системи. Коли ми почали розбиратися з IT відділом і службою безпеки підприємства про суть послуги, виявилося - це просто перезавантаження комп'ютера, яке проводиться натисканням однієї кнопки. З цим ми і боремося.

Таким чином можна з впевненістю сказати, що діяльність Укрпошти вдалося стабілізувати. Ми не лише втримали лідерські позиції на ринку поштових послуг, а й зробили важливі кроки вперед.

Укрпошта і надалі прагне розвиватися «у ногу з часом», розширювати спектр своїх послуг, якісно будувати відносини з партерами. І для цього докладається максимум зусиль.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]