Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.04.2015 10:30

Майбутнє Дніпропетровської філії Укрпошти

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні для мене вкрай важлива оптимізація роботи Укрпошти, підвищення якості надання послуг нашим клієнтам. З цією метою я вирішив здійснити ряд робочих поїздок Україною, аби оптимізувати роботу філій підприємства на місцях.

Сьогодні для мене вкрай важлива оптимізація роботи Укрпошти, підвищення якості надання послуг нашим клієнтам.  З цією  метою я вирішив здійснити ряд робочих поїздок Україною, аби оптимізувати роботу філій підприємства на місцях. Вже побував з робочим візитом на Сході України, на Житомирщині, планую незабаром відвідати дирекції Укрпошти по всім регіонах.

  8 квітня відвідав з робочим візитом Дніпропетровськ.  Зустрівшись з колективом працівників Дніпропетровської дирекції, я презентував  стратегічні плани розвитку підприємства в подальшому.

Сьогодні розробляється проект Програми стратегічного розвитку підприємства до 2020 р. Він включає в себе Програму з енергозбереження, яка дозволить правильно оптимізувати використання паливно-енергетичних ресурсів у кожній дирекції залежно від регіону її розташування, Програму оптимізації комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, одним із стратегічно важливих пунктів якої є перехід на фіскальний сервер.

Також, хочу зазначити, що одним із важливих напрямків роботи підприємства та її обласних філіалів є тісна взаємодія з регіональними засобами масової інформації. Сьогодні Укрпоштою підписано Меморандум з Асоціацією «Незалежні регіональні видавці України» про сумісну співпрацю. Обидві сторони зацікавлені у популяризації видань та збільшенні обсягів їх продажу.

Особливу увагу сьогодні ми приділяємо підвищенню рівня обслуговування споживачів, сьогодні ми також працюємо над створенням комфортних умов для людей з фізичними вадами шляхом створення пандусів або кнопок виклику працівника відділення зв’язку.

В Укрпошти є великі перспективи. Звичайно, лише спільними зусиллями ми досягнемо ефективного розвитку підприємства. Головна запорука нашого успіху – це командна робота, згуртованість колективу однодумців.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]